Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iç mekan baskı makinası alıcam tavsiyeleirniz bekliyorum

inkjet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.inkjetteknik.com
arkadaşım yapcağın işe göre makina var yani çeşitleri çok önemli olan makinayı nerelerde kullanacan
hp tarzı bişey alırsan laminosyonda almalısın
eco solvent alırsan laminasyona gerek yo tabine istediğini bağlı ona göre bana iletişim bilgilerimden ulaşırsan yardımcı olurum

MarlboroMan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum 8 senedir bu işi yapan biri olarak tek diyceğim HP5500 PS maliyeti 3$ zeminli işlerde 3,5 dolara kadar çıkıyor MAX . ama hiçbir zaman başın ağrımaz,encad roland diğerleri hikaye,ama makinanın sıfırı yok yatay satmıyor artık,2. elini bulabilirsin ama,yatay erkan bey ile irtibata geçersen sana güzel temiz bi HP5500 PS verebilir.yeni 6100 leri sakın düşünme ama HP nin sürat olarak güzel ama kaliteyi biraz bozuyo,çok kalitelide de biraz kuruma problemi oluyor,ama en büyük sorunu malzeme,çünkü yatay bile malzeme stoğu yapamıyor..kısaca HP den şaşma derim 5500 PS ...5000 düşünme sakın gri problemi olan bir makina çünkü,pantoneyi tam olarak görcem diosan renk problemim olmasın diosan 5500 PS encad lerinde baskısı güzel bişi demiorum ama emin ol başın ağrır 1$ ucuz maliyet olsun dersen..benden sana tavsiye bukadar dostum :)

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hp almanı tavsiye ederim...

işi bilen müşteriler bile bazen hp yoksa baskı yaptırmıyolar....

ama her iki işide yapacam dersen roland mimaki öneririm.

thunderman

🌱Yeni Üye🌱
Hp desıngjet5500 ps hala piyasanın hakimi üretimi 8yıldır devam ediyor
ikinci el piyasaı bile var

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
HP 5500 serisi iç mekan işlerde hem maliyet hem de kalite olarak 1 numaradır. Laminasyon iç mekan işlerde vazgeçilmez bir gerekliliktir. Mürekkep dayanıklı olsada olmasada genellikle iç mekan müşterisinin laminasyon talebi olmaktadır. HP 5500 serisi makina düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım..

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
bence hp epson canon bunlardan şaşmaaaaaa derimmm ama unutmaki bunlar su bazlı iç mekan makinelerdin baskı cok fazla dayanmasss

bence alternatif olarak rolandları veya seiko sII yi düşünebilirsin 1440 dpi ile iç mekana yakın baskı yapabiliyoo roland alırken kesinlikle tam solvent olmasına dikkat et eco solventler malesef dış mekanda henüz kendini ıspatlayamadı tek avantajı as kokusu olması

hakan37

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim bende sana epson dx-5 tavsiye ederim dekota ve plostren gibi malzemelere direk baskı yapıyor rula malzemelerine de fotğraf kalitesiyle baskı yapıyor ve ben 2eteknoloji ürünleriden aldım. Fiyatlarıda uygun ve makinemide istediğim tarihten önce aldım bilgin olsun.

hakan37

🌱Yeni Üye🌱
Hiç düşünmeyin

Bende epson DX5 tavsiye ederim ebatları mevcuttur /160/180/210ve 250'lik + dekotaya drek baskı özelliği 8 ml kadar + rula malzemelerinede baskı yapabilen bir iç mekan baskı makinesidir bilgi için 2eteknoloji ürünlerini ziyaret edebilirsin.tşk

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Artık tavsiyede bulunmasanız diyorum ki 3 yıldan fazla olmuş ya almıştır ya da almaktan vazgeçmiştir zaten ...

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Yılların eskitemediği bi konu :D Baştan sona incelendiğinde hangi dönemde hangi makine tercih ediliyormuş görülebiliyor.. belgesel gibi konu :D:D:D teşekkürler crazyglad..

hakan37

🌱Yeni Üye🌱
bende epson DX5 tavsiye ederim ebatlarıda mevcuttur dilerseniz ürünlerini ziyaret edebilirsiniz 8milime kadar dekotaya direk baskı özelligi+ruladan rulaya bütün malzemelerede baskı yapıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

korny

🌱Yeni Üye🌱
evet bende epson diyorum gerci parca ve boyada en uygun marka ne ise o alınır ama epson gayet başarılı

epson1xerox

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Moderatör tarafında düzenlendi:

capuela

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba UV baskı yapa biliriz HD göruntu calısmalarınız kalite li ise 3d olarakda ala bılırsınız i mekan calısması isrersenız pm atın göruselim

theDardy

🌱Yeni Üye🌱
Uzun zamandır Epson 9880 kullanıyorum. Maliyet ve kalite olarak işimi oldukça gördü. Dün ise Roland Versawork kurdum fakat kullanmadım henüz.

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
epson dx5 al 1,5 ol hem iç mekan hem dış mekan fiyat olarak iç mekana göre daha uygun boya olarak iç mekana göre daha ucuz