Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iç mekan makinası

kartegene

🌱Yeni Üye🌱
iç mekan devri kapandı artık dış mekan makıneler onlardan farksız baskı yapıyor Eurotech HQ tavsiye ederim

fotoedip

🌱Yeni Üye🌱
slm
arkadaşların tavsiye ettiği gibi bende encad 1200 i tavsiye ediyor ve
ilgilenirseniz bende var istediğimiz iş potnsiyelini yakalayamadıgımızdan satıyoruz
makinanın üzerinde halen demo boyaları mevcut
6 kafa 6 renk 152 baskı ebadı

venüs

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.venustudio.com
Benim tercihim Roland makina almanızdır. hem iç mekan baskı yaparsınız, hemde dış mekan. Yani tek makinada 2 işi birden yaparsınız. Saygılar.

msteknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.msteknoloji.com
arkadaşım elim 1 tane ikinci el bir tanede sıfır iç mekan baskı makinası var eğer istersen verebilirim bunlardan birisini profilimden iletişim bilgilerime ulaş sonra bana sana fiyat konusun da da yardımcı olurum vadede

msteknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.msteknoloji.com
iç makinası 2 adet hazırda var

elimde 2 tane var içmekan fotograf kalitesinde baskı yapar birisi ikinci el diğeri sıfır eğer istersen görüşelim profilimden mail adresim ve msnadresim var irtibata geçelim

roso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.xstylemedia.com
NovaJet 1,5 ebatli sifir makine 3000USD. makinein kartuslari 40 dolar. baski kalitesi muhtesem. Eger hesapli makine istiyorsaniz bu makineden sasmayin. Boyle bir makine arzu eden varsa ozelden isteklerini bildirebilir.

msteknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.msteknoloji.com
arkadaşlar elimde 2 adet iç mekan makina var birisi ikinci el uygun vade ve ödeme koşullarında verebilirim

girgin

🌱Yeni Üye🌱
iç mekan

arkadaslar bende var iç mekan (hp3500cp) almak isteyenlere yardımcı olurum.

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar icmekan makine alacaksaniz, su bazli makineler yerine, 4 pl kafali epson kafali roland makineleri tavsiye derim. Ustune lak atarak dis mekanda kullanabileceginiz gibi (solventler kadar uzun omurlu deil tabi ama is goruyor) ic mekanda da gayet kaliteli. Tabi rolandlarin kartuslu makineler oldugunu da hesap edin lutfen kimseyi yanlis yonlendrimis olmayayim, boyasi hic ucuz degil.

mrmustt

🌱Yeni Üye🌱
selam bende 2. el henuz 120 metre baskı yapmış olan canon ipf 9000 var fiyatı 9,000 euro pigment boya su ile akmaz bir arkadaş söylemiş ama yanlış ben bastığım tuali 24 saat suda beklettim yağmur altında fırça ile yıkadım akmadı baskı maliyeti yüksektir biraz ama iç mekanda fotoğraf kağıdına basılsığında ben iddaa ediyorum 20 - 30 sene yaşar profesyonel iş yapacak iseniz tavsiye ederim makine full otomatiktir sıfır fiyatı 36,000 tl dir
iş değiştirdim o yüzden satıyorum cnc router almak amacı ile saygılar ********** ekleyin detaylı bilgileri bilen kişiden öğrenin

Moderatör tarafında düzenlendi:

artistanblue

🌱Yeni Üye🌱
bende hp500ps var ve içmekan brandaya baskı yapabiliyor. Makinede piyasada sıfırını 2500dolara satıyolar. ve bırakın su damlayınca çıkma olayını biz brandaya baskı yapıp su dolu leğenin içine koyduk ve sabaha kadar beklettik sadece kırmızı renkte hafif bi dağılma oldu.Ben şiddetle tavsiye ederim hp500ps.

AkGeNc

🌱Yeni Üye🌱
mimaki roland hp gibi yeni nesil baskı makineleri ecosolvent boyaarla iç mekan baskı makinelerinin yerini aldı artık. iç mekan baskı makinelerinin suanda tek avantajı roll-uplarda kullanlan pp malzemelere daha başarılı basmasıdır ki bi çok müşterim bunu avrupa branda kullanarak geçicı olarak çözebilmektedir. İç mekan bi baskı makinesi alıp hem malzemesine daha çok para ödeyip hem kaplamasına para ödemektense mimaki jv33 gibi bi baskı makinesi almanız çok daha ekonomik ve pratik olacaktır. Çünki iç mekan bi baskı boyaları su bazlı oldugundan üzerine laminasyon yani kaplama atılması gerekmetedir yani ikinci bi makineye ihtiyacınız var ayrıca ikinci bi risk her ne kadar yeni makineler bunu coz dusuk rısklerde yapabilse de kaplama ıle baskı arasına girecek herhangi bı kı tuy toz zerresı butun ısın havasını ve kalitesini bozacaktır. daha detaylı bilgi ve destek için özelime mesaj atarsanız her türlü desteği sağlayabliriz

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İç mekan baskı kalitesinde dış mekan baskı yapmak bir şehir efsanesidir. Su bazlı mürekkep kullanan makinelerin bastığı yüksek çözünürlüklü parlak baskılara ulaşmak ecosolventin hayalidir ve hayal kalacaktır. Yakın kaliteler yakalamak mümkün olsada iç mekan makinelerin problemsiz yapıları her zaman bir adım önde olmalarını sağlayacaktır. İç mekanda HP 5500 serisini tavsiye ederim. Baskı maliyetleri Baskı kafası + Mürekkep 2£/m2 civarındadır...

stilbodrum

🌱Yeni Üye🌱
İçmekan Basakı Makinası

ben 2007 yılında Canon ipf8000 Large Format 12 renkli Baskı Makinası aldım. Makinayı almaya İzmir'de promosyon ve matbaa fuarında karar verdim. Makinayı 15.000 TL'ye aldım. Makina kurulurken sıfır 330 ml lık pigment kartujları da takıldı. Her hikmetse bu makina daha doğru düzgün baskı yapmadan bu kartujlar çok hızlı bitti. Firma beni bu konuda bilgilendirmemişti. Makinayı aldıktan kısa süre sonra arka arkaya kartujları almak maddi olarak çok sıkıntı yarattı. Firma sürekli ilk takım mürekkeplerden sonra randıman alırsınız deyip durdu. 330 ml lık 1 kartuj 400 TL civarında 12 kartuj 4800 TL. Ama sonrasında gerçekten randıman aldım, fakat ilk makina kurulurken ki mürekkeplerle yeni aldıklarımda en ufak bir farklılık goremedim.

Fuarda gezdiğimde en güzel baskı Canon'undu. Canvas(tual), photopaper, mat coated paper çok güzel baskı yapıyor. Outdoor baskılara odaklı olan bu piyasada iç mekan baskının kalitesini anlayabilecek müşteri kitlesi bulmak zor, çünkü baskı maliyetimiz de media(kağıt) maliyetimiz de yüksek. ama kalite de çok yüksek. Yapmak istediğiniz işe gore karar verin.

stilbodrum

🌱Yeni Üye🌱
İç Mekan Baskı Makinası alırken, şu soruları mutlaka sorunuz.

1) Makina ortalama 1 takım mürekkeple ortalama kaç metre toplam baskı yapar.
2) Makina kurulurken sıfır gelen mürekkepler neden randıman sağlamaz, hemen biter.
3) Makina hangi oda sıcaklığında durmalı, firma gece bile klimayı açık bırakıp gitmemi hatta makinanın olduğu odaya da bir klima takmamı önerdi. Bu makina sadece soğuk iklimde mi baskı yapar.
4) Makina baskı yapmadığı dönemlerde işlerin durgun olduğu dönemlerde ne kadar sıklıkla cleaning yapar ve mürekkebi baskı yapmadığı halde boşa harcar.
5) Makina baskı gelmediği günlerde baskı yaptığından 4 kat fazla mürekkebi cleaning yaparak harcar mı?

Bu soruları sorun, bilinçli tüketici olun....

tonerinkprint

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar
Eğer iç mekan makinesinde Autocad çıktıları da almak isterseniz,mühendislik ve mimarlık ağırlıklı ve resim baskıları için Hp T610 ve onun aynı modelinin daha üst yelpazesindeki Hp T1100 derim.Nedeni 6 renkli oluşu.Gri,mat siyah,fotosiyah ve sarı,kırmızı ve mavi olarak 6 baskı kafası var. Ancak,3 baskı kafası görünür. Çünkü,mat siyah ve sarı tek baskı kafasında 2 izli olarak yapılmıştır. 3 baskı kafası vardır. Her kafa yaklaşık 120 liradır.3 baskı kafası 360 liradır.
Eğer buna uygun bir sürekli mürekkep beslem sistemi ve uygun mürekkeplerle çok ucuz ve kaliteli baskılar yapabilirsiniz.
Bir geniş format yazıcı almak istediğinizde doğrudan baskı kafası kaç paradır ve onunla ilgilenin.
İyi Günler.

tonerinkprint

🌱Yeni Üye🌱
Henüz daha baskı kafası çalışıyor sanırım. Onu değiştirmak istediğinizde rakam yüksek olabilir. Bu makinenin baskı kafası ne kadar bilmiyorum.
Canon w8400 yaklaşık 1.5 -2 milyar arası. Kartuşlarda sizin dediğiniz gibi pahalı. Bir de atık mürekkep waste tankı var chipli.Onu da arda değiştirdiğinizde çok yüksek rakamlar oluşuyor.
Kalite yüksek ama onu kullanmak için cömert harcamaları yapmalısınız.

yavuzturkey

🌱Yeni Üye🌱
canon kullanan veya kullanacak arkadaşlar dikkat. bende kullanıyorum stilbodrum arkadaşın dediği gibi kanvas - foto ve normal kağıda çalışıyorum.
mükemmel kalitesi var. ama denildiği gibi mürekkep ve mürekkebin boşaldığı sepet çok pahalıya satılıyor. ama ben özel olarak getirttiğim amerikan malı mürekkepleri kullanıyorum ve 700 ml lik i mürekkep kutusu 185 euro ya getiriyorum. renk tonları çipi herşeyi aynıdır. mürekkep atık çekmecesini de 120 liraya hallediyorum. usa malıdır kalite olmasa zaten resim basılmaz.kendi makineme takmam.fiyat 185 eurodur. maliyetleri yarıya indirin.
bilgi için: tel: 05376759245 yavuzist@************

graf_106

🌱Yeni Üye🌱
rolland sp 540 senın işini gorur yarı yoldada bırakmaz kolay kolay