Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İçimdeki Öfke Adlı Çalışmam.....

Graphic_master

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seramiko.com
Amacınız sadece "uygulamak" ise başarılı bir uygulama olmuş.

Bu nasıl bir üsluptur! Kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil, kaldı ki birebir aynısını yapmış bile olsa yukarıda da dediğim gibi öğrenme amaçlı ise görmezden gelinebilir diye düşünüyorum. Taklit ede ede orjinal şeyler çıkaracaktır eninde sonunda. Ha buraya koyup tamamen kendi fikriymiş gibi göstermesi ne kadar mantıklıdır o tartışılır tabi ki. Ama o da sıfırdan kendi yaptığını iddia etmiyor zaten.

Çalışmanıza hiç mi güvenmiyorsunuz da bu tür mesajlardan sonra kendinizi kanıtlama ihtiyacı hissediyorsunuz?

Benim Anlamadığım Nokta Boyle Profosyonel Bir çalışma Hazırlayan Biri Nasıl Olur da psd Dosyasını Rapid. Sitesine Yükleyip Burda Linki verme İşlemini Yapamaz

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim Anlamadığım Nokta Boyle Profosyonel Bir çalışma Hazırlayan Biri Nasıl Olur da psd Dosyasını Rapid. Sitesine Yükleyip Burda Linki verme İşlemini Yapamaz

Belki hayatında hiç rapid ve benzeri sitelere işi düşmemiştir :). Belki gerçekten de eliyle çiziyordur, belki de sizin ima ettiğiniz şeyi yapıyordur.:)

Açıklamasını çalışma sahibi yapacaktır dürüstlükle, buna inanıyorum ama konu bu şekilde çok alakasız yerlere varıyor.

Graphic_master

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seramiko.com
Belki hayatında hiç rapid ve benzeri sitelere işi düşmemiştir :). Belki gerçekten de eliyle çiziyordur, belki de sizin ima ettiğiniz şeyi yapıyordur.:)

Açıklamasını çalışma sahibi yapacaktır dürüstlükle, buna inanıyorum ama konu bu şekilde çok alakasız yerlere varıyor.

(Belki hayatında hiç rapid ve benzeri sitelere işi düşmemiştir :). Belki gerçekten de eliyle çiziyordur) :rofl::rofl::rofl::rofl:

turgut1993

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yükleme için 843 DK dio İnternet Hızım çok düşük Hotmail le hız Gönderiyo evdeki internet Hızın 1024 lük Çok yavaş :D üstelik paketim sınızsız Değil :D

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir çalışmadan etkilendim biraz ona benzedi ama o çalışma değil...

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Birçalışmadan etkilendim biraz ona benzedi ama o çalışma değil ....
:wink::wink::wink::sleepy::wink::wink::wink:
powerfulmentalexplosion.jpg

Böyle yazacağına, daha önce yapılmış bir çalışmanın üzerinde oynadım deseydin bu kadar laf yemezdin.

turgut1993

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istiyen inansın istiyen inanmasın ben bu çalımayı yapmak için 1 aya yakın uraştım çalıma bana ait esinlenmedir demiştim itiyen inansın istiyen inanmasın beni uraşırken gören hocarım bana yeter.... Zaten bu çalımayı yapmamıda hocam istedi...

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istiyen inansın istiyen inanmasın ben bu çalımayı yapmak için 1 aya yakın uraştım çalıma bana ait esinlenmedir demiştim itiyen inansın istiyen inanmasın beni uraşırken gören hocarım bana yeter.... Zaten bu çalımayı yapmamıda hocam istedi...

Esinlenmek ne demektir? Esinlenmek: başka bir fikrin etkisi altında kalarak bir şey oluşturmak, ondan ilham almaktır..

senin burada esinlendiğin birşey yok.. sadece tutorial sitelerinden birtanesinde bu çalışmayı görmüşsün ve sitede resimli anlatımın yardımıyla yapmışsın, 'Sen Yapmadın' denilmiyor sana..Esinlenme değil Bu, ısrar etme... uygulaması, resimler yardımıyla gösterilmiş bir çalışmayı yapmışsın sadece.. gösterileni iyi yapmışsın Eline sağlık..Bu çalışmayada 1 ay gibi bir sürede yaptıysan hocana bizden selam söyle..

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk önce ellerine emeğine sağlık fakar ben bu çalışmanın aynısını sanırım geçen yaz burada bir arkadaş tarafından paylaşıldı ve sanırım başlıkta neredeyse aynı idi hafızam beni yanıltmıyorsa
paylaşım için teşekkürler

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
bunu yapmak için 1 ay uğraştıysan daha çok yenisin heralde 1 saatlik iş. o kadarda zor bişey değilki

cadolosun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amacınız sadece "uygulamak" ise başarılı bir uygulama olmuş.

Bu nasıl bir üsluptur! Kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil, kaldı ki birebir aynısını yapmış bile olsa yukarıda da dediğim gibi öğrenme amaçlı ise görmezden gelinebilir diye düşünüyorum. Taklit ede ede orjinal şeyler çıkaracaktır eninde sonunda. Ha buraya koyup tamamen kendi fikriymiş gibi göstermesi ne kadar mantıklıdır o tartışılır tabi ki. Ama o da sıfırdan kendi yaptığını iddia etmiyor zaten.

Çalışmanıza hiç mi güvenmiyorsunuz da bu tür mesajlardan sonra kendinizi kanıtlama ihtiyacı hissediyorsunuz?

Üslubum oldukça düzgündür..içerisinde saygısızlık unsuru herhangi birşey yoktur..Uslübum hakkında bir şeyler söylemek de sizin üzerinize vazife değildir..

turgut1993

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmayı yaptığıma inanmıyan arkadaşlar 2 çalımama bakın ozamn sır tüm gece uyumayım sinirimden yaptım Yeniden Doğuş isminde...

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
ben alttaki resmi internetten indirdim insan benzerini yaparda bu kadarda benzerini yapmaz birebir koymuşsun insan biraz değişiklik yapoar

utkuo

🌱Yeni Üye🌱
adama bak arkaya bir minibüs koymuş birde esinlendim diyor !!! birde isim koymuş içimdeki öfke diye hahaha