Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

içimizde en çok iz bırakan kitaplar...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım
23 Kas 2008
Mesajlar
5,277
Tepkime puanı
208
Konum
https://t.me/pump_upp
Web sitesi
t.me
Tiranların Son Valsi
________________Ramtha

"Hayatımın dönüm noktası olmuştur."

Yaklaşık 30 yıl önce basılmış bir kitabın anlattıkları şu an etrafımızda oluşuyor.


Ramtha engin bir bilgeliğe ve sevgiye sahip olağanüstü bir zekadır. Mesajını insanlığa sunabilmek için JZ Knight isimli Amerikalı bir kadın 'kanal' olarak kullanılmaktadır. Ramtha, JZ Knight'ın bedenini kullanarak 1978'den beri ABD'nin her yanında yüzlerce toplantı düzenlemiş, bu toplantılarda binlerce insanı derinden sarsan olağanüstü bilgiler vermiştir. Elinizdeki kitap bu toplantıların metinlerinden oluşmaktadır. Tiranların Son Valsi'nde Ramtha, iki bin yıl önce gelmiş ve bu günleri bir Vahyin hiçbir yerde yapılmamış çağdaş yorumunu ve açıklamasını yapıyor.

Tiranların Son Valsi, önümüzdeki günlerde insanlığı bekleyen olağanüstü mücadelede başarılı olmanın yollarını açıklamaktadır. Ramtha bu kitapta Gri Adamlar olarak adlandırdığı uluslararası bankerlerin, dünyadaki para akışını yönlendiren ve para kaynaklarının çoğuna sahip olan gizli ailelerin ve güç simsarlarının geçmişlerini ve geleceğe yönelik tüm insanlığı kapsayan gizli plânlarını gözler önüne seriyor. Ramtha bu kitapta ayrıca, felâketin eşiğinde görünen hayatla ilgili doğanın başlattığı harekâtı da tüm açıklığıyla ortaya koyuyor. Ancak kitabın asıl amacı okuyucuyu bilgilendirmek, bilgiyle güçlendirmektir. Çünkü bilgi bilincimizi genişletir ve böylece bu kehanetlerin ışığında, çoktan ufukta beliren gelecekle ilgili seçimlerimizi yapabiliriz.
 

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Katılım
15 Kas 2008
Mesajlar
271
Tepkime puanı
24
amin maulof - ışık bahçeleri
muhteşem bir kitap
gazap üzümleri ve de
suç ve ceza tam bir klasik
Bir bütün idim ben Leyla ile. Sense Leyla' ım diyorsun. Sen Leyla isen eğer; beni yakmaya hayalin yeter, takatim yok sana kavuşmaya. fuzuli leyla ile mecnun
 
Son düzenleme:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım
27 Ara 2008
Mesajlar
3,774
Tepkime puanı
128
CgFAQ.jpg




Kötü talihi Edgar Freemantle’yi inşaat alanında yakalar. Üstüne düşen vinç sağ kolunu koparır, konuşma ve düşünme yetisini hasara uğratır. Mutlu evliliği aniden biter, nekahet dönemi karabasana dönüşür. Edgar kazadan sağ kurtulduğuna pişmandır. "Coğrafi bir değişiklik"yapıp çok uzaklara gitmesini öneren psikiyatrı, "Neyin onu mutlu ettiğini," sorar. "Resim yapmak," yanıtını alır. Edgar, Florida sahilinde Duma Adası’nda ev kiralar. Meksika Körfezi’ndeki muhteşem günbatımı ona resim yapmasını fısıldar. Ve Edgar resim yapmaya başlar. Edgar münzevi yaşamının duvarlarını yıkar, dostlar edinmeye başlar. Kendi yaralarından söz etmekten çekinen ve onunla aynı hamurdan yoğrulmuş Wireman’la kökleri Duma Adası’nın derinliklerine uzanan yaşlı Elizabeth’le tanışır. Harikalar yaratan becerisi onun silahı olur.

Sevgiye dörtelle sarılma, yaratıcılığın tehlikeleri, hafızanın esrarı, doğaüstünün doğası... Stephen King’in büyüleyici olduğu kadar ürkütücü bir romanı.... elinizden bırakamayacağınız mükemmel ötesi bence.... herkese şiddetle tavsiye ederim...
 

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım
6 Eki 2008
Mesajlar
3,704
Tepkime puanı
168
OSHO - "Bedenle Zihni Dengelemek" ve "Sır" kitapları.
 

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım
6 Eyl 2009
Mesajlar
3,085
Tepkime puanı
196
Konum
İstanbul
Hiç unutamadıklarım...

Emine Şenlikoğlu - Merhamet
Alexandra Cavelius -Leyla
Elif Şafak - Aşk
Cezmi Ersöz - Şizofren Aşka Mektup - Kendi Kendine Konuşmaktır Aşk...
 

hejiya havin

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
ölü ozanlar derneğin gercekden çok kaliteli bır kitap benımde çocukluğumun baş köşesi içinde.. ve bir de simyacı Paulo Coelho' nun eseri. karekterım üzarınde etkılı oldu.. tabi alamut serisi de ayrı bır tat..
 

vivalavidaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
15 Tem 2013
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Küçük Prens, Martı ve son dönem okuduklarımdan Tutunamayanlar...
 
Üst