Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İcon tasarımlarım için yorumlarınız.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
İnternette şuan satışta olan iconlarım için siz yorumlarınızı istiyorum.
Çünkü eksiklerimi görüp, bunları düzeltip, yeni birşeyler yapmak istiyorum.
Resimlere tıklayıp orjinal boyutunda bakınız ;)

Package icon set
379908.jpg

Package icon set v2
preview.jpg

Signs Icons
preview.jpg

Armut HDD icon Set
preview.jpg

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmaların çok kaliteli. Ciddi anlamda üzerinde büyük emekler harcamışsın.
Ama şunu sormak istiyorum. Çalışmaların sanki pek orjinal fikirler değil gibi. özellikle de mac simgeleri(ya da armut :p) ve ilk kutulardaki adobe iconlarına benzeyen kutu üstü bantlar gibi. Bir çağrışımdan öte aynısını yapmışsın gibi geldi. Yerinde olsam bu kadar iyi çizim yapabildiğime göre çok farklı orjinal işler yapardım. böylelilkle istediğin fiyata satabilirdin. zira yuklarıdaki iconların aynısı onlarca sitede ücretsiz olarak paylaşılıyor. Çalışmaların sana ait olduğuna yürekten inanıyorum

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Çalışmaların çok kaliteli. Ciddi anlamda üzerinde büyük emekler harcamışsın.
Ama şunu sormak istiyorum. Çalışmaların sanki pek orjinal fikirler değil gibi. özellikle de mac simgeleri(ya da armut :p) ve ilk kutulardaki adobe iconlarına benzeyen kutu üstü bantlar gibi. Bir çağrışımdan öte aynısını yapmışsın gibi geldi. Yerinde olsam bu kadar iyi çizim yapabildiğime göre çok farklı orjinal işler yapardım. böylelilkle istediğin fiyata satabilirdin. zira yuklarıdaki iconların aynısı onlarca sitede ücretsiz olarak paylaşılıyor. Çalışmaların sana ait olduğuna yürekten inanıyorum

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim.
Evet kutu üzerindeki bantlar adobe iconu örnek alınmıştır. ben normal "abc" yazısı yerine "Ps", "Br", "Fl" gibi adobe kısaltmalarını yazmıştım.çünkü bu kutu tasarımı bir yükleme dosyası, .zip dosyası iconu olaması amacıyla yapmıştım.ama site başka markanın logosu olduğu gerekçesiyle kabul etmedi :D benden değiştirmemi istedi. bende abc yazdım. doğru bir gözlemde bulundunuz ;)

Çalışmalarım çağrışım yapabiliryor çünkü bu işe yeni girdim ve basitten kolay birşeyler yapayım dedim :D
Teşekkür ederim sayın arixira

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Her Zamanki Gibi Süper Çalışmalar Emre

Furkan

MysticArt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu elle yazılmış şekildeki font uygunsa paylaşabilirmisin