Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İki Çalışma arasındaki çizgi.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar.

Ben bir çalışmayı üste ya da yana kopyalamak istiyorum. Fakat kopyaladığımda ortasında çizgi oluşuyor. Bu çizgiyi en kısa şekilde nasıl yok edebilirim. Altta yüklediğim görselde de belli zaten çizgi. Üstten 1 cm alta bakınca görünüyor, o görüntü aynen dijital baskı makinasında da çıkıyor.

harungundogdu1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar.

Ben bir çalışmayı üste ya da yana kopyalamak istiyorum. Fakat kopyaladığımda ortasında çizgi oluşuyor. Bu çizgiyi en kısa şekilde nasıl yok edebilirim. Altta yüklediğim görselde de belli zaten çizgi. Üstten 1 cm alta bakınca görünüyor, o görüntü aynen dijital baskı makinasında da çıkıyor.

psd dosyasını paylaşma imkanın var mı? kontrol edelim bi

harungundogdu1

🏅Acemi Tasarımcı🏅

bende çizgi gözükmüyor. Başka pc ye atıp denemelisin. hadi bilgisayarda çizgi gözüküyor diyelim o ekran kartındandır ama baskıda da çıkması garip.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Onu alta doğru çoğalttığım zaman çizgi oluşuyor... aralarında ufak bir çizgi oluşuyor. o çizgide baskıda görünüyor. Sonsuz yapamıyorum çalışmayı üzerinde oynama yapmadan.

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
ekte CorelDRAW da çoğalttığım çalışma var vermiş olduğunuz eps üzerinden
4x4 m
https://yadi.sk/i/EPG42yzFkSS3E

bu tür çalışmaları Adobe Photoshop değilde Adobe Illustrator yada CorelDRAW ile yaparsanız sorun çıkmaz

Merhaba arkadaşlar.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba yardımınız için teşekkürler, ama dikkatli bakarsanız corel dosyasında açtığım zaman da ekler belli oluyor. Sizin nereden ek yaptığınızı görebiliyorum. Oradaki ufak çizgi belli oluyor.

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaptığım şekilde baskıda çizgiler çıkmaz.
ekleme kısmından baskı yapıp görebilirsiniz.

Merhaba yardımınız için teşekkürler, ama dikkatli bakarsanız corel dosyasında açtığım zaman da ekler belli oluyor. Sizin nereden ek yaptığınızı görebiliyorum. Oradaki ufak çizgi belli oluyor.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sizin yaptığınız şekilde de baskıda çıkıyor o çizgiler. O yüzden tüm denemelerim olmadı. Mecburen PS de uğraş gerekecek. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ps ekstra iş olur senin için.
Kopyalama yaptıktan sonra kesişen noktaları Pathfinder > unit ile birleştirmen sorununu çözecektir.

Örnek olarak çalıştım göz atabilirsin.. Kolay gelsin..

çapa eps

noccooler

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta birleştirdim baskı aldım problem yok piksellerin birleşim noktasını yakınlaştırıp kontrol et...