Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakikatten bilir kişilermiş maymuna döndürmüşer logoyu (benim avatar gimi olmuş) ama arkadaşınız da uymuş onlara bence onu da sorgulayın. Sanırım o arada arkadaşınız şirketin ismini de değiştirmiş.
Kusura bakmayın ama ben olsam "al da başına çal " derim, hem arkadaş hem de bakar kör (çok özür dilerim ama sinirlendim sabah sabah). Çok kararsız bi arkadaşınız sanırım şirket ismi bile değiştiğine göre.
Bunlar bilinçsiz tüketiciler işte naparsınız.. Ben şok oldum sabah sabah, sen uğraş, çabala, vakit harca, emek ver, adam bir aşağı bir yukarı çektiriyor birde ne olduğu belirsiz bir isim alsana logo..
DÜşünsenize kendini bilmezin biri eline fırçayı alıp Mona Lisa tablosunda değişiklikler yapıyo, beğenmediği yerleri kendince düzeltiyo. Bu matbaanın yaptığı da aynı şey bizim emekler verip ortaya koyduğumuz çalışmalarımızı yok etmek. Sevgiler...
ilk logo daha güzel olmuş bence diğerini düzeltmeye çalışırken batırmışlar..bazı kişiler biliyo gibi görünürler fakat bişey yapmaktan acizdirler die düşünüyorum ben..
ilk logo daha güzel olmuş bence diğerini düzeltmeye çalışırken batırmışlar..bazı kişiler biliyo gibi görünürler fakat bişey yapmaktan acizdirler die düşünüyorum ben..
Vallaha matbaacı ağabey çözmüş olayı söylenecek söz bırakmamış İşi; işi bilene bırakacaksın, matbaacıysanda kendi işini yapacaksın değil mi? Ama arkadaşında sana ihanet etmiş şimdi çalışmanın üzerine gül koklatmış Geçmiş olsun canım, sinirlerine mukayet ol