Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İki logo arasındaki fark :)

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben matbaacı değlim, ama matbaacıyı yerden yere vurmus arkadaslar farkı biri anlatsada bilsek bizde ben fark göremedim...

arkadaslar herkes kendi kusuruna baksa iyi olacak sanırım... adam yanlıs yapmıs olabilir cahil olabilir ama alay konusu etmissiniz...

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
ben matbaacı değlim, ama matbaacıyı yerden yere vurmus arkadaslar farkı biri anlatsada bilsek bizde ben fark göremedim...

arkadaslar herkes kendi kusuruna baksa iyi olacak sanırım... adam yanlıs yapmıs olabilir cahil olabilir ama alay konusu etmissiniz...

Fark göremediniz ? :)
Emek vererek ortaya birşeyler çıkarıyorsunuz baskıya gittiğinde aa bir bakıyorsunuz ki çalışma sizin çalışmanız değil.Burada ki konu matbaacının program bilgisi o bu falan değildi..Emek vererek hazırlanmış işin, bir çırpıda değiştirilmesi.Bir yerde emeğe saygısızlık diyebiliriz.
Kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir lüksü yok, kaldı ki grafikerliğin bir ucuda matbaacılığa dokunuyor sonuç olarak.Ama iş "emeğe saygısızlığa" geldiyse orada dur diyorsun.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Demek ki matbaa zayıf bayanları seviyor, ince belli :) Resmen komedi.

Şaka bir yana da ciddi sıkıntılar bunlar tabi ...

Vallaha matbaacı ağabey çözmüş olayı söylenecek söz bırakmamış :D İşi; işi bilene bırakacaksın, matbaacıysanda kendi işini yapacaksın değil mi? Ama arkadaşında sana ihanet etmiş şimdi çalışmanın üzerine gül koklatmış :D
Geçmiş olsun canım, sinirlerine mukayet ol :)

Tabiki matbaadan daha çok suç arkadaşımda buna izin vermemeliydi.

hemem acile götür eminim ameliyat derler..:) Baştan yapmışlar nasıl baskı yapıyorlarsa.
sana kolay gelsin.

Teşekkürler..

Sanıyorum yuvarlak masa toplantısıda yapsak farkı anlatamayız size..
Tabiki herkes önce kendini tartmalı lakin burda kimse yerden yere vurulmuyor söz konusu eleştrilerse müsade edinde olsun. Elini öpecek değilim sanırım.

Son düzenleme:

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu arkadaşım için hazırladığım logo;

endazeconvertlisonhali.jpg

Arkadaşım baskı için matbaaya gittiğinde logo bilir(!) kişiler tarafından bu hale getiriliyor :)

modadikim.jpg

Ben sustum yorum sizin..

Bi logoyu yapamamışsın topram :D Adam da iyilik olsun diye sana bi güzellik yapmış, daha ne istiyorsun :D:D:D Biraz bak, incele, öğren bu işleri :D:D:D
estanbol :D:D puhahahaaa çok komik yaaa :D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Nasıl oluyorsa herkes bu işi biliyor da sözüm ona bir grafikerlerin birşey bildiği yok!

Konumuda hortlatmışsın bu arada, ellerin dert görmesin :D

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Tabii ki itina ile yaparım o işleri :D