Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İkinci yaprak çizimim

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tamam bu çalışmayı keskin hatlarıyla yad ederiz:)

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
gözümü rahatsız eden bir şey yok çok başarılı tebrik ederim:) bende en fazla böyle bi fotoğraf çekerim:p

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim freedesing,bence istersen sende yapabilirsin bu konuda çok yeniyim ama biraz üzerine düşünce bişeyler çıkıyor ortaya işte.Bence dene derim:)

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilknur bu yaprak olayını büyütsen diyorum yani kompozisyon kurmayı dene ağacın dalı masela ön-arka plan ilişkisi gibi genişletebilirsin mesela :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilknur bu yaprak olayını büyütsen diyorum yani kompozisyon kurmayı dene ağacın dalı masela ön-arka plan ilişkisi gibi genişletebilirsin mesela :)

Olabilir aslında:) Yaprak çizimini sevdim çünkü,yeni yeni öğrenince insan işi büyütemiyo bi anda,ama bi yerden başlamak lazım dimi.Gerekli araştırmalara başliyim ben teşekkür ederim.

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Olabilir aslında:) Yaprak çizimini sevdim çünkü,yeni yeni öğrenince insan işi büyütemiyo bi anda,ama bi yerden başlamak lazım dimi.Gerekli araştırmalara başliyim ben teşekkür ederim.

hım evet ama şöyle bişi yapsan kendini aşan bi çalışma yapmayı dene büyük bişi mesela ozman ilerleme süper olur :)

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim freedesing,bence istersen sende yapabilirsin bu konuda çok yeniyim ama biraz üzerine düşünce bişeyler çıkıyor ortaya işte.Bence dene derim:)

cesaretim yok:sweating: mouse kullanmada pek iyi değilim teşekkür ederim teşvikin için:angel: bilmem balkarsın bir ilham denerim yağlı boya yapıorum ben o daha kolay geliyor:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
hım evet ama şöyle bişi yapsan kendini aşan bi çalışma yapmayı dene büyük bişi mesela ozman ilerleme süper olur :)

Bana örnek olarak bişey gönderirmisin?Kendimi aşan bişey ne mesela.Aklında bişey var mı?Denemek istiyorum:)

cesaretim yok:sweating: mouse kullanmada pek iyi değilim teşekkür ederim teşvikin için:angel: bilmem balkarsın bir ilham denerim yağlı boya yapıorum ben o daha kolay geliyor:)

Mouse kullanmak konusunda iyi olmayabilirsin ama unutmaki denedikçe elin daha çok alışıcak,zamanla tutukluk geçicek daha rahat çalışıcaksın.Bende sanki bu konuda çok iyiymişim gibi yazıyorum ama neyse artık:)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık ilknur abla çok hoş bir çalışma olmuş gerçekten kendini çok geliştirmişsin

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim canım sağol.Senden de güzel çalışmalar bekliyoruz.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk çalısmanıda atırlıyorum oda gueldı ama bu bi baska olmus emeğine sağlık

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bana örnek olarak bişey gönderirmisin?Kendimi aşan bişey ne mesela.Aklında bişey var mı?Denemek istiyorum:)

Mouse kullanmak konusunda iyi olmayabilirsin ama unutmaki denedikçe elin daha çok alışıcak,zamanla tutukluk geçicek daha rahat çalışıcaksın.Bende sanki bu konuda çok iyiymişim gibi yazıyorum ama neyse artık:)

Disney Fairies ? Photo Gallery

bu linkte çok güzel çalışmalar var galery kısmında.. bir göz gezdirmeni tavsiye ederim ha bide disney perileri dergisi her ay çıkan onu almanı tavsiye ederim..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Paylaşımların için çok teşekkür ederim,siteyi ve bahsettiğin dergiyi alıp incelicem.Oradaki çalışmalara az da olsa yaklaşabilirsem ne mutlu bana.

tavşan1

🌱Yeni Üye🌱
Bende küçük bi detay vereceğim; yaprağın üstündeki beyaz efekt fazla gibi yada hiç olmazsa...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende küçük bi detay vereceğim; yaprağın üstündeki beyaz efekt fazla gibi yada hiç olmazsa...

Hımm evet ama bunu bir fotoğraftan etkilenerek yapmıştım ve oradaki ışıkta aynen böyleydi,yapraktaki eğimide ne net böyle görebiliriz.Teşekkür ederim yorumunuz için.

bravo.... geç olmuş ama yeni gördüm...

Teşekkür ederim efoja:)

gayet güzel olmuş başarılı

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.