Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İkonlar

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
eski dosyalarımı karıştırırken bu dosyaya denk geldim. önceden paylaşacaktım ama kaldı öylece kenarda. biraz düzenleyip PSD si yeni paylaşıyorum.

free__psd_icons_by_bluex_design-d68yqxb.jpg

link

Bu çalışmalara devam etmeli mi yoksa bu parlak ikonların modası geçti mi? Daha gerçekçi çalışmalara mı yönelmeliyim?

mesela bir ios uygulaması için yaptığım bir çalışma
phMHexg.jpg

bıçağı orda yokmuş farzedin :D:daha düzenleyemedim ;)

Benzer konular

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmaların gerçekten göz dolduruyor. Beğenilesi :)

Parlak ikonların modası geçmek üzere diyebilirim. bir veya iki renk ikonlar suan bayağı moda. Malum şu zamanlarda sade web arayüzleri, minimal grafik tasarımları daha çok mevcut. (windows 8 metro mesela) Bunun üzerinde düşünüp çalışabilirsin bence. Her haliyle: PERFECT :)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Çalışmaların gerçekten göz dolduruyor. Beğenilesi :)

Parlak ikonların modası geçmek üzere diyebilirim. bir veya iki renk ikonlar suan bayağı moda. Malum şu zamanlarda sade web arayüzleri, minimal grafik tasarımları daha çok mevcut. (windows 8 metro mesela) Bunun üzerinde düşünüp çalışabilirsin bence. Her haliyle: PERFECT :)

minimal tasarımlar dediğiniz gibi şuan revaçta. minimal olarak yaptığın tasarımlar mevcut ama logo olarak. öneri için teşekkürler :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
p84sx.jpg

İos için çok seçenek olmasına rağmen zamane çalışmalar ve elbet kullanılabilir, bence aynen devam. Tebrik ediyorum. Ama sizi takip edecek arkadaşlar için kullandığınız programları ve yapım süreleri gibi ufak detayları paylaşırsanız sevinirim.

İyi çalışmalar.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu alanda oldukça iyisin ve iyi olduğun bi alanı terketmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum..
Ha ilgi duyduğun alanları buna ek olarak yürütebilirsin..

Şey gibi düşün "add power to the power" ;)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
İos için çok seçenek olmasına rağmen zamane çalışmalar ve elbet kullanılabilir, bence aynen devam. Tebrik ediyorum. Ama sizi takip edecek arkadaşlar için kullandığınız programları ve yapım süreleri gibi ufak detayları paylaşırsanız sevinirim.

İyi çalışmalar.

Bu alanda oldukça iyisin ve iyi olduğun bi alanı terketmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum..
Ha ilgi duyduğun alanları buna ek olarak yürütebilirsin..

Şey gibi düşün "add power to the power" ;)

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) benim düşüncem gerçekçi ve minimalist çalışmalar artık tutulmakta. iOS 7 de bile minimalist tasarıma geçildi. hem sade ve anlaşılır işler çok hoşuma gitmekte. şuan ki çizgimi bozmadan, üzerine eklenti gerekecek.aynen "add power to the power" :D Birde dediklerimi özetleyen bir çalışma(sahibi değilim);
pi.jpg

bir kaç videolu ders hazırladım daha doğrusu hazırlamıştım :) ama bir türlü onları editlemek için fırsatım olmadı. Kısa zamanda dersleri upload ederim inşallah :)