Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlaç Firması Grafiker Arıyor

mpusatd

🌱Yeni Üye🌱
Merkezi Ankara'da olan veteriner ilaç sektörünün önde gelen firmalarından biri reklam ve iletişim sorumlusu arıyor.

Veteriner İlaç Sektöründe faaliyet gösteren, merkezi Ankara’da bulunan şirketimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Reklâm ve İletişim Sorumlusu alınacaktır.

- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden Mezun,

- PC ortamında, Corel Draw ve Photoshop programlarını ileri seviyede kullanabilen ve benzer programlara yabancı olmayan,

- Tasarım yönü kuvvetli ve yeni fikirler üretebilecek,

- İş görüşmesine kendi portfolyosunu getirebilecek,

- MS Office programlarını (Word, Excel, Powerpoint) ileri seviyede kullanabilen,

- Html, Xhtml, Flash bilgisi olup web sitemizin güncellemelerini yapabilecek,

- Küçük problemleri çözebilecek kadar PC donanım ve yazılım bilgisi olan,

- Dilbilgisi ve yazım kurallarına özen gösteren,

- Tıbbi terimlere yabancı olmayan,

- Benzer pozisyonlarda 5 yıl tecrübesi olan,

- Tercihen İngilizce bilen,

- Kişilerarası iletişimi güçlü, yeniliğe ve gelişime açık,

- Takım çalışmasını benimseyen,

- Kendine güvenen, hedefe odaklı,
- Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

İş Tanımı:
Saha ve satış bölümlerinden gelen istatistikler, yönetim kurulundan gelen bilgiler doğrultusunda ürünlerin tanıtım sürecini planlamak. Afiş, broşür, promosyon v.b. reklâm öğelerinin ihtiyaca göre belirlenmesi ve tasarımının yapılması. Dergi, gazete, web sitesi reklâmlarının tasarımı, takibi ve kontrol edilmesi. Fuar, seminer, konferans v.b. organizasyonların takibi, sponsorlukları, reklâm çalışmalarının yapılması. Toplantı, eğitim, seminer v.b. faaliyetlerin sunumlarının hazırlanması. Şirket web sitesinin güncel tutulması. Şirket bilgisayarlarındaki küçük problemlerin giderilmesi.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

eranimas

🏅Acemi Tasarımcı🏅

-Reklam ve grafik tasarım söz konusu olduğunda,gerek yurt içi,gerekse yurtdışından gelen talepleri karşılayabilecek potansiyele sahip freelance çalışan profesyonel bir ekibiz.uygun gördüğünüz taktirde,mail yoluyla yada web sitemizden 7/24 online iletişim kurabilirsiniz.Referanslarımız ve çalışmalarımız web adresimizde mevcuttur.

Freelance Creative Studio iyi çalışmalar diler...

...Mutlaka Sizin İçin De Yapabileceğimiz Bir Şeyler Vardır...

Freelance Creative Studio'ya Hoş Geldiniz
tasarim@freelancecreativestudio.com

Son düzenleme:

SibelKaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba ilanla ilgileniyorum, fakat anlamadığım; firma Ankara'da mı İstanbul'da mı Merkez Ankara yazılmış O zaman şube İstanbul olarak mı varsayacağız...

strangerz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba hangi adresten cv ya da bilgilerimizi gönderebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Daktir80

🌱Yeni Üye🌱
merhaba adım Türkmen Kahraman ilanınızla ilgileniyorum istediğiniz özelliklere sahabim ilanınız hala geçerli ise görüşmek isterim
e-mail: turkmen-kahraman@hotmail.com
gsm: 05334969416