Merkezi Ankara'da olan veteriner ilaç sektörünün önde gelen firmalarından biri reklam ve iletişim sorumlusu arıyor.
Veteriner İlaç Sektöründe faaliyet gösteren, merkezi Ankara’da bulunan şirketimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Reklâm ve İletişim Sorumlusu alınacaktır.
- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden Mezun,
- PC ortamında, Corel Draw ve Photoshop programlarını ileri seviyede kullanabilen ve benzer programlara yabancı olmayan,
- Tasarım yönü kuvvetli ve yeni fikirler üretebilecek,
- İş görüşmesine kendi portfolyosunu getirebilecek,
- MS Office programlarını (Word, Excel, Powerpoint) ileri seviyede kullanabilen,
- Html, Xhtml, Flash bilgisi olup web sitemizin güncellemelerini yapabilecek,
- Küçük problemleri çözebilecek kadar PC donanım ve yazılım bilgisi olan,
- Dilbilgisi ve yazım kurallarına özen gösteren,
- Tıbbi terimlere yabancı olmayan,
- Benzer pozisyonlarda 5 yıl tecrübesi olan,
- Tercihen İngilizce bilen,
- Kişilerarası iletişimi güçlü, yeniliğe ve gelişime açık,
- Takım çalışmasını benimseyen,
- Kendine güvenen, hedefe odaklı,
- Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamış.
İş Tanımı:
Saha ve satış bölümlerinden gelen istatistikler, yönetim kurulundan gelen bilgiler doğrultusunda ürünlerin tanıtım sürecini planlamak. Afiş, broşür, promosyon v.b. reklâm öğelerinin ihtiyaca göre belirlenmesi ve tasarımının yapılması. Dergi, gazete, web sitesi reklâmlarının tasarımı, takibi ve kontrol edilmesi. Fuar, seminer, konferans v.b. organizasyonların takibi, sponsorlukları, reklâm çalışmalarının yapılması. Toplantı, eğitim, seminer v.b. faaliyetlerin sunumlarının hazırlanması. Şirket web sitesinin güncel tutulması. Şirket bilgisayarlarındaki küçük problemlerin giderilmesi.
Veteriner İlaç Sektöründe faaliyet gösteren, merkezi Ankara’da bulunan şirketimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Reklâm ve İletişim Sorumlusu alınacaktır.
- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden Mezun,
- PC ortamında, Corel Draw ve Photoshop programlarını ileri seviyede kullanabilen ve benzer programlara yabancı olmayan,
- Tasarım yönü kuvvetli ve yeni fikirler üretebilecek,
- İş görüşmesine kendi portfolyosunu getirebilecek,
- MS Office programlarını (Word, Excel, Powerpoint) ileri seviyede kullanabilen,
- Html, Xhtml, Flash bilgisi olup web sitemizin güncellemelerini yapabilecek,
- Küçük problemleri çözebilecek kadar PC donanım ve yazılım bilgisi olan,
- Dilbilgisi ve yazım kurallarına özen gösteren,
- Tıbbi terimlere yabancı olmayan,
- Benzer pozisyonlarda 5 yıl tecrübesi olan,
- Tercihen İngilizce bilen,
- Kişilerarası iletişimi güçlü, yeniliğe ve gelişime açık,
- Takım çalışmasını benimseyen,
- Kendine güvenen, hedefe odaklı,
- Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamış.
İş Tanımı:
Saha ve satış bölümlerinden gelen istatistikler, yönetim kurulundan gelen bilgiler doğrultusunda ürünlerin tanıtım sürecini planlamak. Afiş, broşür, promosyon v.b. reklâm öğelerinin ihtiyaca göre belirlenmesi ve tasarımının yapılması. Dergi, gazete, web sitesi reklâmlarının tasarımı, takibi ve kontrol edilmesi. Fuar, seminer, konferans v.b. organizasyonların takibi, sponsorlukları, reklâm çalışmalarının yapılması. Toplantı, eğitim, seminer v.b. faaliyetlerin sunumlarının hazırlanması. Şirket web sitesinin güncel tutulması. Şirket bilgisayarlarındaki küçük problemlerin giderilmesi.