Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlan ve Kartvizit Çalışması

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Temizlik firmasına yaptığım ilan ve kartvizit çalışmasıdır.
ilankartvizit.jpg

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben beğendim valla.Güzel olmuş arkdaşım eline sağlık.Ama keşke ayrı ayrı yüklemeler yapsaydın kartvizit çok ufak kalmış.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben beğendim valla.Güzel olmuş arkdaşım eline sağlık.Ama keşke ayrı ayrı yüklemeler yapsaydın kartvizit çok ufak kalmış.

Teşekkür ederim, Mehmet. Evet haklısın biraz ufak kalmışlar, ben de daha sonradan farkettim.

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben de beğendim, güzel çalışma olmuş, renkler birbirine uyumlu. sadece ilandaki telefonun üzerine "telefon" diye belirtmen gereksiz...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
acaba ilanda açıldı yerine açıldık mı yazmalıydı ilginç bir şekilde K bekledim.. belkide alışkanlık bilmyiorum .. :) Genel olarak güzel çalışmalar .. Ama mehmetin söylediği gibi kartvizitlere yaklaşma şansımız olsaydı keşke.. lacivert olan kart vizitte temizlik dünyası logosunun altından gelen turuncu çizginin arkasında kalan gri çizgi .. baskıda sorun yaratabilir ve bir hata olarak gözükebilir.. ama dediğim gibi çok küçük oldugu için belkide bana öyle geliyordur.. Ve biliyorsunuz kartvizitlerin ölçüleri sabittire aynı aynı çalışmanın tekrar yapılabilirmesi için yazı karakterleri yazı fontu herşey belli ve sabittir ve daha sonra farklı kişiler için değiştirilmez.. Şimdi özellikle üstteki kartvizitte.. Kişinin ismi uzun olduğu taktirde sanki ona ayrılan alana sığmicakmış gibi bir izlenime kapıldım sonuçta tasarımlar sola block bir şekilde yazılmış ve ismin uzaması taktirde şuan başladıgı yerden kartın sonuna dogru ilerleyecektir kişinin ismi.. ve siz ali gibi kısa bir isim seçmişsiniz.. Necmettin olsaydı bu kişinin adı.. Bu isim oraya sıgacakmıydı demek istiyorum özetle.. Ama geneli güzel bir çalışma kolay gelsin

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizitlere -haklı olarak- gelen küçük eleştirilerine binaen yeniden yükledim arkadaşlar, buyrun.

temizlikdkartlar.jpg

Teşekkür ederim.

ben de beğendim, güzel çalışma olmuş, renkler birbirine uyumlu. sadece ilandaki telefonun üzerine "telefon" diye belirtmen gereksiz...
Teşekkürler, "telefon" konusunda haklı olabilirsin, olmaya da bilirdi.

acaba ilanda açıldı yerine açıldık mı yazmalıydı ilginç bir şekilde K bekledim.. belkide alışkanlık bilmyiorum .. Genel olarak güzel çalışmalar .. Ama mehmetin söylediği gibi kartvizitlere yaklaşma şansımız olsaydı keşke.. lacivert olan kart vizitte temizlik dünyası logosunun altından gelen turuncu çizginin arkasında kalan gri çizgi .. baskıda sorun yaratabilir ve bir hata olarak gözükebilir.. ama dediğim gibi çok küçük oldugu için belkide bana öyle geliyordur.. Ve biliyorsunuz kartvizitlerin ölçüleri sabittire aynı aynı çalışmanın tekrar yapılabilirmesi için yazı karakterleri yazı fontu herşey belli ve sabittir ve daha sonra farklı kişiler için değiştirilmez.. Şimdi özellikle üstteki kartvizitte.. Kişinin ismi uzun olduğu taktirde sanki ona ayrılan alana sığmicakmış gibi bir izlenime kapıldım sonuçta tasarımlar sola block bir şekilde yazılmış ve ismin uzaması taktirde şuan başladıgı yerden kartın sonuna dogru ilerleyecektir kişinin ismi.. ve siz ali gibi kısa bir isim seçmişsiniz.. Necmettin olsaydı bu kişinin adı.. Bu isim oraya sıgacakmıydı demek istiyorum özetle.. Ama geneli güzel bir çalışma kolay gelsin

:) Dilara şimdi daha net inceleyebilrsin kartvizitleri. Bu çalışmalarım henüz basıldı ve herhangi bir sıkıntı yok. İsim konusunda ise haklısın, ama "ALİ" ismini ben örnek olarak koymadım adamın ismi o, soy ismi ise koyduğum "X" sayısı kadar,yani 9 harf. :) Zaten üç isime basıldı en uzun olanı buydu, öyle aşırı uzun bi isim olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum, Örn. : ABDURRAHMAN DALKIRANOĞLU gibi :smile:
Yorumun için teşekkür ederim.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
:) Dilara şimdi daha net inceleyebilrsin kartvizitleri. Bu çalışmalarım henüz basıldı ve herhangi bir sıkıntı yok. İsim konusunda ise haklısın, ama "ALİ" ismini ben örnek olarak koymadım adamın ismi o, soy ismi ise koyduğum "X" sayısı kadar,yani 9 harf. :) Zaten üç isime basıldı en uzun olanı buydu, öyle aşırı uzun bi isim olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum, Örn. : ABDURRAHMAN DALKIRANOĞLU gibi :smile:
Yorumun için teşekkür ederim.

Toplamda 18 karakterlik ki bu 18 karakter bile çok fazla sağa dogru tasarımın dengesini bozucaktır ki bu 18 karakter kartvizitteki ali nin de örneğine bakılarak söylenmiştir.. li az yer kaplar biliyorsunuz ki :) benim ismim ve soyismim 16 karakterden oluşuyor :) sizin verdiğiniz gibide 22 harflik abartı bir isimde değil ben sadece tedbir açısından söylemiştim.. bir uyarı ve dikkat edilmesi gereken birşeydir. kartvizit tarasımlarında.. ve evet dediğim gibiymiş.. turuncu çizginin arkasına giden grilik bir hata gibi gözükücektir basıldığında.. Tabi dikkate almak veya almamaksa sizin taktirinize kalmış.. Eh badem basıldı eleştiri yapmamıza gerek yok öyleyse neden koydunuz diye bir soru sormalıyım ben bu basıldı savunmanıza.. ?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel olmuş.Kartvizit olarak 2 numaralı çalışma derim.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Genel olarak bende arkadaşlarıma katılarak güzel bir çalışma diyorum ancak şunuda belirtmem gerekirse Temizlik dünyası adlı başlığın altındaki ürünleri tanıtan kısımın arkaplanında gereksiz bir boşluk hissettim biraz daha dolgunlaştırılırsa göze daha hoş geleçektir diye düşünmekteyim.Birde hangi program üzerinde çalıştığınızı konu açarken belirterseniz sevinirim.
Emeğinize Sağlık.
Saygılarımla...

Grafield

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Temiz çalışma olmuş emeğinize sağlık.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eh badem basıldı eleştiri yapmamıza gerek yok öyleyse neden koydunuz diye bir soru sormalıyım ben bu basıldı savunmanıza.. ?

:) Dilara buraya tamamen basılacak tasarımlar mı ekleniyor? "Basıldıysa yorumlamamıza gerek yok" cümlesi çok yanlış, zira çalışmalarımız tek bir işle sınırlı değil..! Kendine de böyle bir sınırlama getirmemeni tavsiye ederim. Buraya koyduysam sizlerden iyi ya da kötü eleştirileri alıp olumsuz ya da yanlış olduğunun kanaatine vardığım noktaları dikkate alıp diğer işlerde bu hususlara dikkat ederek daha iyisini yapabilmek. Burada da genel amacın bu olduğunu düşünüyorum.

Güzel olmuş.Kartvizit olarak 2 numaralı çalışma derim.

Teşekkür ederim nihat.

Genel olarak bende arkadaşlarıma katılarak güzel bir çalışma diyorum ancak şunuda belirtmem gerekirse Temizlik dünyası adlı başlığın altındaki ürünleri tanıtan kısımın arkaplanında gereksiz bir boşluk hissettim biraz daha dolgunlaştırılırsa göze daha hoş geleçektir diye düşünmekteyim.Birde hangi program üzerinde çalıştığınızı konu açarken belirterseniz sevinirim.
Emeğinize Sağlık.
Saygılarımla...

Lovies çalışma coreldraw X3 çalışması. Boşluğa gelince, renklendirmiş olsaydım hem yazılar net okunamaz hem de boğmuş olurum düşüncesiyle hareket ettim. Teşekkürler...

Temiz çalışma olmuş emeğinize sağlık.

Eyvallah, teşekkür ederim.

emmune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerinize saglık ben begendim lacivert olan kartvizit çok hoşuma gitti turuncu olanı begenmedim :)

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kartvizit ve davetiye tasarımcısı olarak bende beğendim çalışmalarınızı baskıdada sorun çıkmamış zaten sorun yok tebrikler iyi çalışmalar...

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağlık ancak temizlik firması için yapılan bir çalışmada
bence turuncu ve gri renkleri kullanmamalısın daha ferah
daha içi açıcı renkler kullanmalıydın canlı bir yeşil turuncunun
yerine kullanabilirsin gri yerine beyaz kullanabilirsin

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel çalışma fakat alt kısımdaki font hoş durmuyor
elinize sağlık