Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kontraktil koful : tek hücrelilerde fazla suyun boşaltımını sağlar. diğer adı boşaltım kofuludur. bunu nasıl hergün görüyorsun tek hücreli bir arkadasın mı var
kontraktil koful : tek hücrelilerde fazla suyun boşaltımını sağlar. diğer adı boşaltım kofuludur. bunu nasıl hergün görüyorsun tek hücreli bir arkadasın mı var
Valla harbi ilk gördüğümde yahu bu kontraktil kofula benziyor geçti içimden ve inanki liseden beri kontraktil kofulla alakalı bir şeyle karşılaşmadım ama nasıl bir yer etmiş beynimde çözemedim. :lol:
Her gün kontraktil kofulluktan başka bir işe yaramayan çok insan var çevremizde, biraz felsefi baktım olaya.
gayet espiriliydi bu arada unutmadım daha sade ve şık çalışmalarını atarsan kendi masaüstümde kullanmak istiyorum aynı bu şekilde siyah zemine ışklarla kontraktil kofullar koy
abi siz çosmusunuz yav birde endoplazmik retikulum vardı yav gıcık olurdum ona neden mı cunku sözlude hoca kaldırıp onu sormustu bilememiştim ondan sonra azmettim örendim sonuç hala aklımda bu arada calısma garip hoş ve gusel
abi bence bunlar kofula daha cok benzıyor bole yuvarlak yuvarlak aramızda biyolaji hocası varsa lutfen bu konuya bir acıklık getırsın yoksa bu konu bilinmeyen diyarlara kaycak