Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlginç Bir Tablo

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel mozaik olmuş... umarım tüm insanlık tabloda olduğu gibi biraraya gelebilir...

...

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
eksik birşeyler varsa tamamlanması lazımdır dimi ama =)

bende en büyük eksikliği tamamladım bakın bakalım ;)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eksik birşeyler varsa tamamlanması lazımdır dimi ama =)

bende en büyük eksikliği tamamladım bakın bakalım ;)

Eline sağlık ama renklerle biraz daha uğraş derim..Diğer pastel tonlarla uyumsuz şuan..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım eline sağlık güzel düşünmüşsün ama bence atatürk ün burda olması rahatsız edici!Çünkü bu kişilerin arasında kötü olanlarda var, ayrıca ne bileyim sıradan bir insanmış gibi burda Atatürk' ümün olması beni rahatısız ediyor.:worried:
Kızmayın bana ama böyle düşünmeden edemiyorum...Çünkü onu çok seviyorum, çok saygı duyuyorum rahatsız oldum işte ne bileyim :worried:

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
creedwar haklısın rengini ve tablo görüntüsünü okadar oynadım milimde olsa büyük yaptım tam oturturacak vaktim olmadı. ama düzelticem tşkler ;)

arkadaşım eline sağlık güzel düşünmüşsün ama bence atatürk ün burda olması rahatsız edici!Çünkü bu kişilerin arasında kötü olanlarda var, ayrıca ne bileyim sıradan bir insanmış gibi burda Atatürk' ümün olması beni rahatısız ediyor.:worried:
Kızmayın bana ama böyle düşünmeden edemiyorum...Çünkü onu çok seviyorum, çok saygı duyuyorum rahatsız oldum işte ne bileyim :worried:

canm haklısın ama orada kötüler çok az çoğunluğu dünya ülkelerinde iyi işler yapmış ve büyük adamlar ve bizler için en büyük devlet adamı kim?
işte bu yüzden ekledim ama onların yanında sönük kalacak şekilde de eklemedim dikkat edersen ;)