ilginç farklı bir yardım sandığı tasarımı
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,287 Tepkime puanı 212 Konum İstanbul 19 Eyl 2011 #1
gnrglr ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 Nis 2009 Mesajlar 126 Tepkime puanı 9 Web sitesi www.twitter.com 19 Eyl 2011 #2 gerçekten farklı ve anlamlı olmuş, paylaşım için teşekkürler
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,287 Tepkime puanı 212 Konum İstanbul 19 Eyl 2011 #3 bişey ! şaka len şaka "bişeydeğil"
kurbaa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 909 Tepkime puanı 87 Yaş 37 21 Eyl 2011 #4 Gerçekten bayıldımmm, teşvik edici gerçekten... Orda olsamda bende para atsam...
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 21 Eyl 2011 #5 Gerçekten harika bir tasarım... Söylenebilecek söz yok.
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 21 Eyl 2011 #7 Yalnız içine kağıt para atarsak. Kağıt suyu çeker. Bırak akıtmayı. Su azalır
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,287 Tepkime puanı 212 Konum İstanbul 21 Eyl 2011 #8 kurbaa' Alıntı: Gerçekten bayıldımmm, teşvik edici gerçekten... Orda olsamda bende para atsam... Genişletmek için tıkla ... grafishop' Alıntı: Gerçekten harika bir tasarım... Söylenebilecek söz yok. Genişletmek için tıkla ... MVR' Alıntı: çok beyendim Genişletmek için tıkla ... Arif ARINMIŞ' Alıntı: Yalnız içine kağıt para atarsak. Kağıt suyu çeker. Bırak akıtmayı. Su azalır Genişletmek için tıkla ... ben hayran kaldım o yüzden paylaştım bu tasarımı kullanabilir yada geliştirebiliriz. Kağıt para için de mesela yanına bi poşet kolulabilir sarıp atarlar
kurbaa' Alıntı: Gerçekten bayıldımmm, teşvik edici gerçekten... Orda olsamda bende para atsam... Genişletmek için tıkla ... grafishop' Alıntı: Gerçekten harika bir tasarım... Söylenebilecek söz yok. Genişletmek için tıkla ... MVR' Alıntı: çok beyendim Genişletmek için tıkla ... Arif ARINMIŞ' Alıntı: Yalnız içine kağıt para atarsak. Kağıt suyu çeker. Bırak akıtmayı. Su azalır Genişletmek için tıkla ... ben hayran kaldım o yüzden paylaştım bu tasarımı kullanabilir yada geliştirebiliriz. Kağıt para için de mesela yanına bi poşet kolulabilir sarıp atarlar