Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk afiş çalışmam:)ama biraz acemice olsa gerek:)

cemtutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basit bir kolaj çalışması olmuş sanki

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk yapmana rağmen bence süper olmuş arkadaşım bu kadarını yapamayan arkadaşlarımızda vardır illaki onun için eline emeğine sağlık başarılarının devamını diliyorum

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pek iyi olduğunu söyleyemem. çok büyük hatalar var. bir eskiz gibi geldi bana. arka fon seçimin ve üste bindirip opacity verdiğin ikilinin dekupesi gibi sorunlar da var. beyaz kenarlar kendini belli etmiş.

Photoshop'ta Layer --> Matting --> Remove White Matte Seçeneğinden bu beyazları azaltabilirsin.

limitsizim

🌱Yeni Üye🌱
Çok pafis diye bilirim mesela tasarım unsurları uyumları kötü film afışlerını incele biraz ilk çalışman icin genede profesyonele kaçan düşüncelerini tahmin edebiliyorum ama umutmaki sanatın hiçbir dalı emeksız elde edilemez dediklerimi yanlış anlama basit geciş efekleri filmden 1-2 resim ve yazı ile kısıtlı kalmışsın insanlar baktıgı zaman filmden bişeler bulmalı misal venedik tacirinin film afışı filmi izlersen parçalı degişik hayatları görebilirsin
merchantofveniceposter.jpg

Bak buda afışı afışe filmin izlenimleri böle yansıtmış sanatcı parçalanmış bir görüntü ve bu parçlarda oyuncular çagrışımlar bazan abartıya kaçabilir ama genelde güzel olurlar umarım anlata bilmişimdir iyi çalışmalar...

GRAPHICHER_MAN

🌱Yeni Üye🌱
belgin öncelikle katetmen gereken cok aşama var ama calısma hiçte fena değil zaten okulda odevsee :) fazla da onemlı tutmamak lazım dımı :) hepımız okuduk
gayretle ve zamanla gelıişiyoruz sende ole olacaksın tebrıkler calısman gusel...

Meriod

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayalet fikrini çok sevdim..orjinal bişi.. ;)

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tek sorun adamın üzerindeki opacity kötü gözüküyo braz bide yazı fontları daha orjinal olabilir eline sağlık

tozko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bıraz daha ınce calısırsan olacak kardes. :)

cesen

🌱Yeni Üye🌱
adamın dekupesi çok kötü olmuş, sanki makasla kesilmiş gibi :D ama yılmak yok..

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sölenecekler sölenmiş zaten bu saatden sonra ne denirki :D sana kolay gelsin.

Gurbet

🌱Yeni Üye🌱
yapmış oldugun çalışma daha ilk olduğu için fena sayılmaz ama ileride yaptığın bu ilk çalışmaya sende çok gülersin

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimlerde dekupe hatası montaj hatası
font hatası
daha neler neler