xaykan
🏅Acemi Tasarımcı🏅
değiştir ve tekrar sun bakalım o zaman yorum yapalım arkadaşım
bu nasıl?
değiştir ve tekrar sun bakalım o zaman yorum yapalım arkadaşım
yorumunu handeye değilde afişe yapsan daha iyi olucaktı + sanatçı bozuntusu dediğin kişi,
sezen aksunun 40 konserinde vokalistlik yapmış,
2 yıl asistanlığını yapmış,
türkiyede aldığı bir çok ödül var,
avrupada ilk 40 a girerek 17. olmuş, adından türk madonnası olarak bahsettiriyor.
böyle bir insan nasıl sanatçı bozuntusu oluyor anlamadım, handeyi sevmiyor olabilirsin ama bunu bu şekilde dile getirmene karşıyım. bu sadece hande için geçerli değil, eğer bir insan sonuna kadar gücünü zorlayıp bişeyler yapmaya çalışıyosa onu taşlamak değil alkışlamamız lazım. son sözüm sende gücünü sonuna kadar zorla derim
Bir önceki çalışmayı yapanla sen aynı kişimisin? Eğer aynı kişiysen turbo falan mı taktım bu ne hız...Güzel olmuş ama handenin göğüs kısmındaki suratlar neden konuldu anlayamadım?
ben afişi konusundaki düşüncemi dile getirdim zaten beğenmemiştim üzerine surası eksik burası böle olmalı v.s gibi yorumlar yapmak istemedim bu kadının sanat anlayışını sevmiyorum daha doğrusu nasıl bi sanat anlayışı var onuda anlamış değilim bi albümü pop bi albümü başka bi tarz pop sölüo kılık kıyafet uyumsuz, club takılıyo yine böle (ortaya bi karışık) bu hatun naptığını kendi de bilmiyor bana göre, ayrıca hande yenere kim ödül vermiş kim 17.ci yapmış gerçekten iyi müzik yapıyor bu die düşünüpte, ödül verdilerse şüphe duyarım o beyinlerdende -ki ben az çok bu ödül muhabbetlerinide biliyorum ayrıca dünyada 17. olcak handeden daha iyi insan mı yokneyse senin şuanki çalışmalarında bu kadının tarzında olmuş hatta bu kadının tarzından çok daha ii şeyler yapmışsın
haa bide sezene vokalistlik yapsa nolur ki sezenin vokale ihtiyacı yok
ek olarak son afiş çalışman gerçekten başarılı olmuş tabe handenin göğsündeki ve kolundaki suratlar olmasa daha güzel olacakmış birde kulladığın ny bar logosu kozanın logosu aynı boyutlara getirip küçülterek çok fazla ön planda olmayacak şekilde kullanırsan ve son olarak bilet satış noktaları vs yazılarını bold bi font seçimi yaparsan afiş tasarımın tamamlanacak kolay gelsin
biz tasarımcıyız; herkese tasarım yaparız (yeterki parasını versinler)..
sen aynı düşünce de ilerliyosun, susmak sana en iyi cvp olacak diye düşünüyorum. iyi forumlar
müşteri ayırd etmem diyosun) para herşey diildir yaff
yaw burası herkesin bildiği gibi türkiye avrupa deiliz; zati işi müşteriye beğendirene kadar akla karayı seçiyoruz. bizden ziyade müşteri tasarımı yapıyor.. eh malum herkesin basında olan geçim derdi war tabi :} niye müşteri seçimki.. millet işsizlikten geberiyor.. hiç sewmediğim sesini bile duymak istemediğim kişilere iş yaptım yapmaya dewam :}..
valla bizim ajans secio hatta memnun kalmadığı müşteriye bi sonraki işinde tavan fiyat cekioiş yaptırmasınlar diye
)