ben afişi konusundaki düşüncemi dile getirdim zaten beğenmemiştim üzerine surası eksik burası böle olmalı v.s gibi yorumlar yapmak istemedim bu kadının sanat anlayışını sevmiyorum daha doğrusu nasıl bi sanat anlayışı var onuda anlamış değilim bi albümü pop bi albümü başka bi tarz pop sölüo kılık kıyafet uyumsuz, club takılıyo yine böle (ortaya bi karışık) bu hatun naptığını kendi de bilmiyor bana göre, ayrıca hande yenere kim ödül vermiş kim 17.ci yapmış gerçekten iyi müzik yapıyor bu die düşünüpte, ödül verdilerse şüphe duyarım o beyinlerdende -ki ben az çok bu ödül muhabbetlerinide biliyorum ayrıca dünyada 17. olcak handeden daha iyi insan mı yok
neyse senin şuanki çalışmalarında bu kadının tarzında olmuş hatta bu kadının tarzından çok daha ii şeyler yapmışsın
haa bide sezene vokalistlik yapsa nolur ki sezenin vokale ihtiyacı yok
ek olarak son afiş çalışman gerçekten başarılı olmuş tabe handenin göğsündeki ve kolundaki suratlar olmasa daha güzel olacakmış birde kulladığın ny bar logosu kozanın logosu aynı boyutlara getirip küçülterek çok fazla ön planda olmayacak şekilde kullanırsan ve son olarak bilet satış noktaları vs yazılarını bold bi font seçimi yaparsan afiş tasarımın tamamlanacak kolay gelsin