Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Aşk Serbest Çalışmam

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Kendi Hazırlamış Olduğum Serbest Çalışmamı Sizlere Sunuyorum Abilerim Ablalarım Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler

kalpdt2.jpg

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel duruyor, bence ortadaki kalpleri biraz daha belirgin yaparsanız daha iyi olacaktır

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Yorumun İçin Teşekkürler :) Yalnız psd Dosyasını Kaydetmeyi Unuttum Ama Genede Dikkate Alıcam

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
ismine gösterdiğin özeni bi dahaki çalışmalarınada gösterirsen daha iyi çalışmalar olucaktır... başarılar dilerim...

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Teşekkürler Ama İsimimi Sadece Serbest Çalışmalarımda Kullanıyorum

strwbry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ASK değil de AŞK olsa? İngilizce değil sonuçta, türkçe karakter olmalı. Yazı karakterinde yoksa bile siz ekleyebilirsiniz çengelini :) Başarılar.

SevSevil

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım zahmet olmazsa nasıl yaptıgını da acıklarmsn...bence cok hos eline saglık

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Aslında Bunu Kurcalıya Kurcalıya Yaptım :) Yaparkenede Pek Dikkat Etmedim ... Özür Dilerim Dikkat Etmemişim Forum Kurallarına Uyarın İçin Saol

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
hevesini kırmak istemem. hangimizin ilk çalışması harika olmuştur ki? bunun için eleştirilere açık olmalısınız. değilsiniz demiyorum. yanlış anlaşılmasın. bilgi olması için birkaç şey söylemek istiyorum..

öncelikle tasarım yaparken zıt renkler çoğu zaman daha şık durabiliyor. mesela bir kıyafet giyerken uyumlu renkler kullanmak isteriz. ama tasarımda genellikle zıt renkleri kullanırız. mesela yeşil ve pembe, mavi ve turuncu.. gibi kontrast renkler yani..

font kullanımı içinde böyle narin kalpler kullanılan bir tasarımda bence bu kadar keskin bir font kullanılmamalıydı.. birçok ücretsiz font sitesi var. onları ziyaret edebilirsin. mesela en çok kullandığım dafont.com hem ücretsiz hem mac/Pc kullanışlı bir site yani..

ve son olarak söylemek istediğim şey imza :) arkadaşlarda bahsetmişler. imzanı el yazınla veya el yazısına benzer bir fontla yapabilirsin bence. ve biraz daha ufak :)

çok konuştum..

başarılarınızın devamını dilerim..

du_rock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka plan hoş olmuş ama kalpleri daha belirgin kullansaydın yada yazılara daha küçük daha ii bir sonuç olabilirdi ismini de o kadar abartılı yazmanızın anlamı nedir bilemedim çarpıcı bi metinle karşılaşacağımızı sanıp isminizle karşılaşıyoruz isim nacizane olursa daha hoş olur
çalışmalarının devamını dilerim...

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
hevesini kırmak istemem. hangimizin ilk çalışması harika olmuştur ki? bunun için eleştirilere açık olmalısınız. değilsiniz demiyorum. yanlış anlaşılmasın. bilgi olması için birkaç şey söylemek istiyorum..

öncelikle tasarım yaparken zıt renkler çoğu zaman daha şık durabiliyor. mesela bir kıyafet giyerken uyumlu renkler kullanmak isteriz. ama tasarımda genellikle zıt renkleri kullanırız. mesela yeşil ve pembe, mavi ve turuncu.. gibi kontrast renkler yani..

font kullanımı içinde böyle narin kalpler kullanılan bir tasarımda bence bu kadar keskin bir font kullanılmamalıydı.. birçok ücretsiz font sitesi var. onları ziyaret edebilirsin. mesela en çok kullandığım dafont.com hem ücretsiz hem mac/Pc kullanışlı bir site yani..

ve son olarak söylemek istediğim şey imza :) arkadaşlarda bahsetmişler. imzanı el yazınla veya el yazısına benzer bir fontla yapabilirsin bence. ve biraz daha ufak :)

çok konuştum..

başarılarınızın devamını dilerim..

Çok Teşekkür Ederim ...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
aşkın rengi kırmızıdır ama sen turkuaz seçmişsin ki bu da güzel olmuş ;)
Eline sağlık

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
=) Çok Teşekkürler ama bazen aşkın rengide değişiyor mesala ayrılıklarda siyahlaşıyor