Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk çalışmalarım

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde ilk çizimim :)

jzIIO.jpg
,

bugün işlerimin yoğunluğu azalınca corel i açtım hoca ödev vermişti dedim Logo çizin dedi tanındık firmaların logolarını ki eliniz bezier tool a alışsın .. Bende baktım komplike bir logo bulmakla zaman kaybedecektim. Sünger bob çizdim. Çizim yaklaşık 20-25 dk biliyorum çok eksiğim var ama kendime güveniyorum ben bu eksikleri de kapatırım :)

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmaları yaptıktan sonra bilgisayar değiştirdim maalesef mockup bulamıyorum

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Hep birlikte hedefi vurdugunuz Basari Noktasi var ya, o calismadaki ok hatun kisinin kafasina saplanmayi mi hedeflemis? :D

Cidden vurucu bir kompozisyon olmus hehe.. Ustteki ablanin "gelin su alttakinin isini bitirelim" der gibi siritmasi ayri bir guzellik :D

Yolun basindasiniz ve bu gece gunduz gidilmesi gereken uzun ince bir yol.. Kolayliklar dilerim. Bol bol paylasin :)

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorum için teşekkür ederim :) o açıdan hiç bakmamıştım :)

cody80

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşların dediği gibi ilklere göre gayet iyi... Ben BAŞARI NOKTASI çalışman için bir yorum yapmak istiyorum HEDEFİ BİRLİKTE VURALIM demişsin ve arkafondaki mavi ok kadının kafasını gösteriyor (hatta kadının kafasına saplanmışta diyebiliriz) sanki hedef hatunmuş gibi bir izlenim uyandırdı bende bu tarz inceliklerede dikkat et bence...naçizane görüşüm