Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk calısmalarımı sunuyorum

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ingilizceegtmkursu.jpg

dondurmajpeg.jpg

ewt arkdaşlar illüstratör'de İLK CALIŞMALARIMI sızlere sunuyorum eleştirilerinizi bekliyorum...

memocomp

🌱Yeni Üye🌱
Dondurmadaki yazılar biraz sönük kalmışlar...başarılar..

Sadakat_80

🌱Yeni Üye🌱
merhaba üstteki çalışmada nazarboncuğu pixeli çok kötü , sonra orda ortada kareli bişiler var logo yapmak istediniz sanırım o baştan sona vasat bence içindeki yazı puntoları da çok büyük, sloganlar başarısız,kutulardaki yazılar birbiriyle tutarsız, bazılarında büyük harfle başlamışsınız bazılarında kçk harf.
Üçretsiz ne demek?Gözünüzden kaçmış olmalı.
aynı silüetleri nedn 2şer kez kullandınız ki?
az olsaydı öz olsaydı.
neticede bu ilanda kompozisyon çok başarısız.
alttakinde
"dondurmaz dondurur" bu ne demek?
anlamadım da
"maz" da neden vurgu var neyi ifade ediyo bi esprisi mi var varsa neden size soruyorum ?
ilk çalışmalarınızmış eminim şimdikiler daha iyidir
iyi çalışmalar = )

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
sanırım üzerinda biraz daha çalışmalısınız....kolay gelsin

Melih_design

🌱Yeni Üye🌱
internetten indirdiğin vectorleri ilk çalışmalarında kullanmak yerine kendin bir şeyler üretmeyi dene ;) bol tasarımlı günler ;)

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet arkadaslar tesekkür ederim yorumlarınız ıcın ilk olarak dedım kı basdada belırttıgım gibi illüstratörde ilk calısmalarım dedım ve paylastım.ikinci olarak bu calısmalardan hıcbırı kopyala yapıstır degıldır bır arkadasımız oyle demiş tamamen cızımdır hersey .
dondurma dondurmaz kısmına gelınce simdir dondurma bir kalıp sözcüktür
normalde siz dondurma yediginizde bir serinlik dondurucu bir duyguya sahip olursunuz ve dondurmanın anlamıda dondurmayan dan gelmektedir umarım anlamışşsınız

dedigim gıbı bu calısmalar ps de gözü kapalı olarak cızılırler ama ilk calısmam oldugu ıcın paylasmak ıstedım begenen olmus begenmeyen olmus saygı duyarım yorumlarınız ıcın tesekkur ederim tekrar ...