Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Çalışmam Ejderha

Volkan Demir

🌱Yeni Üye🌱
ZirZoop Kardeşimin Çalışmasını Örnek Aldım.
Tam Bilmiyorum Illustrasyon Nelerin Eksik Olduğunu ve Resme Gölge Dolgunluk Nasıl Kazandırabileceğimide Yazarsanız Sevinirim...(Çizimi Elimle Yaptım Boyamayı Photoshop CS4)

ejderha.gif

Benzer konular

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma yarım gibi:S:Sayrıca gölgelendirme ve boyamalarda biraz sorun var

Volkan Demir

🌱Yeni Üye🌱
Gölgelendirme Bilmediğim için Sordum Zaten Yukarıda Nasıl Yapabileceğimi...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Gölgelendirme Bilmediğim için Sordum Zaten Yukarıda Nasıl Yapabileceğimi...
ben çok kötü demedim zaten:S:Sbiraz sorun var sadece çalıştıkça gelişme olur zaten

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hımm yeni basladın sanırım daha önce çizmişsindir tabiki birseyler ejderhaya gelince benimkinden aslında farklı bir karakter çıkamayı basarmısın zaten yaptığın ve örnek aldığın çalişmaları değiştirerek yaprsan ayratıcılığın bir nebze artar boyamaya gelince benimkini çok iyi ncelemeni tavsiye ederim hatta al resmi ps de doku alrak yapmaya çaliş gölgeleri yapa yapa anlıcaksın nerde hangi renkleri kulanman gektiğini, dolgunluk vermek için rengin açiğini al ve altaki koyu tonun üstüne vur bombe olcaktır tabi ığı ayrlaman lazım en basta ışık sağdan geliyosa gölgesi hemn bombenin yanına sol tara düşer. benim tavsiyem bombe yapacağın yere önce koyu rengi vur sonra sütüne hafif açık tonunu yapa yapa alişacaksın ve gitikce güzelleşecek :)

iyi çalişmalar...

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
cevaplar benimde işime yaradı teşekürler ;) ayrıca volkan demir tebrik ederim inş. kısa zamanda istediğin seviyeye geliştirirsin :)