Arkadaşlar ilk çalışmam mouse la çizdim yorumlarınızı bekliyorum.Teşekürler
madgraf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 36 23 Mar 2008 #1 Arkadaşlar ilk çalışmam mouse la çizdim yorumlarınızı bekliyorum.Teşekürler Son düzenleme: 23 Mar 2008
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 23 Mar 2008 #2 eline sağlık
TenTaTivE 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Mar 2008 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 24 Mar 2008 #3 tabandaki siyahlık pis gibi durmuş,üst taraftaki beyazlıkta olmamış bence..bunlar dışında hoş
photoshop86 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Ara 2007 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Yaş 38 24 Mar 2008 #4 emeğine sağlık devamını görmek isteriz
madgraf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 36 24 Mar 2008 #5 splendors teşekür ederim TenTaTivE tabandaki siyahlığı yapmamın amacı pis durmasıydı teşekür ederim photoshop86' Alıntı: emeğine sağlık devamını görmek isteriz Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim
splendors teşekür ederim TenTaTivE tabandaki siyahlığı yapmamın amacı pis durmasıydı teşekür ederim photoshop86' Alıntı: emeğine sağlık devamını görmek isteriz Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim
TenTaTivE 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Mar 2008 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 24 Mar 2008 #6 madgraf' Alıntı: splendors teşekür ederim TenTaTivE tabandaki siyahlığı yapmamın amacı pis durmasıydı teşekür ederim Genişletmek için tıkla ... bi tanesindeki pislik efetkti farklı biryerde olsaydı daha iyi olurdu..yanlızca gelişmen için önerilerimi sunuyorum..yanlış anlama...mouse için gerçekten çok düzgün bi çalışma...mouse'a hakimiyeti iyiymiş)
madgraf' Alıntı: splendors teşekür ederim TenTaTivE tabandaki siyahlığı yapmamın amacı pis durmasıydı teşekür ederim Genişletmek için tıkla ... bi tanesindeki pislik efetkti farklı biryerde olsaydı daha iyi olurdu..yanlızca gelişmen için önerilerimi sunuyorum..yanlış anlama...mouse için gerçekten çok düzgün bi çalışma...mouse'a hakimiyeti iyiymiş)
madgraf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 36 24 Mar 2008 #7 TenTaTivE teşekür ederim önerileriniz benim için önemli iyi günler:>
pskhe 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 24 Mar 2008 #8 madgraf' Alıntı: TenTaTivE teşekür ederim önerileriniz benim için önemli iyi günler:> Genişletmek için tıkla ... emeğine sağlık iyibir çalışma olmuş
madgraf' Alıntı: TenTaTivE teşekür ederim önerileriniz benim için önemli iyi günler:> Genişletmek için tıkla ... emeğine sağlık iyibir çalışma olmuş
madgraf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 36 24 Mar 2008 #9 pskhe' Alıntı: emeğine sağlık iyibir çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim
melankolik-z ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 128 Tepkime puanı 1 25 Mar 2008 #10 iyi çalışmalar ellerine sağlık
zzeyneppp 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 25 Mar 2008 #11 insan üşenmez de ikinciyide çizer gidip kopyalamışsın hemen çok ayıp Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Mar 2008
__asikız__ 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Yaş 34 25 Mar 2008 #12 çok güzel olmuş ama (mouse la) bu ne demek:d
madgraf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 36 25 Mar 2008 #13 zzeyneppp' Alıntı: insan üşenmez de ikinciyide çizer gidip kopyalamışsın hemen çok ayıp Genişletmek için tıkla ... sizin yaptıgınız bu yorumda oldukça ayıp.Önce uslubunuza dikkat edin sonra eleştirinki bende sizin sölediklerinizi dikkate alıyım __asikız__' Alıntı: çok güzel olmuş ama (mouse la) bu ne demek:d Genişletmek için tıkla ... tabletle deil demek Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Mar 2008
zzeyneppp' Alıntı: insan üşenmez de ikinciyide çizer gidip kopyalamışsın hemen çok ayıp Genişletmek için tıkla ... sizin yaptıgınız bu yorumda oldukça ayıp.Önce uslubunuza dikkat edin sonra eleştirinki bende sizin sölediklerinizi dikkate alıyım __asikız__' Alıntı: çok güzel olmuş ama (mouse la) bu ne demek:d Genişletmek için tıkla ... tabletle deil demek
pskhe 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 27 Mar 2008 #14 kopyalama işlemi bi programın nimetidir.sen faydalanmak istemeyip işi uzatıyım diyosan patron güle güle der sana.
kopyalama işlemi bi programın nimetidir.sen faydalanmak istemeyip işi uzatıyım diyosan patron güle güle der sana.
M Mertttt 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Mar 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 27 Mar 2008 #15 pskhe' Alıntı: kopyalama işlemi bi programın nimetidir.sen faydalanmak istemeyip işi uzatıyım diyosan patron güle güle der sana. Genişletmek için tıkla ... yapılan çalışma kötü bir yorumu haketmeyecek kadar iyi olmuş emeğine sağlık
pskhe' Alıntı: kopyalama işlemi bi programın nimetidir.sen faydalanmak istemeyip işi uzatıyım diyosan patron güle güle der sana. Genişletmek için tıkla ... yapılan çalışma kötü bir yorumu haketmeyecek kadar iyi olmuş emeğine sağlık
F fairylike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 852 Tepkime puanı 35 Yaş 43 Web sitesi www.facebook.com 28 Mar 2008 #16 başka resimler de görmek isterim çok güzel başlamışsın tebrikk
madgraf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 36 28 Mar 2008 #17 teşekürler arkadaşlar tabiki eleşriler olabilir ama foruma yazmış olmak için yazılmış yazılar ve saygısızca konuşmalar insanı üzüyor:neutral1:
teşekürler arkadaşlar tabiki eleşriler olabilir ama foruma yazmış olmak için yazılmış yazılar ve saygısızca konuşmalar insanı üzüyor:neutral1:
doğa 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Ara 2007 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 31 Mar 2008 #18 :alkis:ilk çalışma için gayet güsel olmuş:alkis:
passione 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Mar 2008 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 1 Nis 2008 #19 cnm sadece o pis efekti tam tutmamis basarilar gayet guzell
madgraf 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Yaş 36 2 Nis 2008 #20 passione' Alıntı: cnm sadece o pis efekti tam tutmamis basarilar gayet guzell Genişletmek için tıkla ... teşekürler:>
passione' Alıntı: cnm sadece o pis efekti tam tutmamis basarilar gayet guzell Genişletmek için tıkla ... teşekürler:>