Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Çalışmam

By_SEYF

🌱Yeni Üye🌱
herkese slm
bir kaç haftadır corel eğitimi gördüm, çizimler yaptım fakat
ilk %100 kendi tasarımım olan(fontlarve resimler hariç) afiş çalışmamı sizinle paylaşmak istiyorum
olumlu yada olumsuz yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

[kusura bakmayın daha önce de aynı konuyu açtım ama sanırım cmyk olarak export ettiğim için sorun oldu bu rgb ]

rgbrl2.jpg

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık, hevesiniz bilmem kaçıncı çalışmada da devam etsin. Önce yazılar diyelim... Daha okunaklı yazı karakterleri sizi daha anlaşılır kılacaktır. Bir yazının noktalama işareti (ortadaki soru işareti) diğer bir satıra taşmamalı. Tasarımın parçası ise kendini belli eder, burada değil. "Çok mu klasik?" yanlış bir ifade olmuş... Başka bir ifade denemelisiniz. "ya da" ayrı yazılır. Burada bir büyük harf-küçük harf karmaşası yaşamışsınız. Bir çok font olması ve yazıların değişik değişik şekilllerde karşımıza çıkması da karmaşa yaratmış, çalışmanızda. Aslında biraz da görsel olarak karışık. Her yerden fotoğraf saldırısı var gibi. :) Daha yalın ama daha etkili olmaya çalışırsanız, başaracaksınız.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerinize sağlık, hevesiniz bilmem kaçıncı çalışmada da devam etsin. Önce yazılar diyelim... Daha okunaklı yazı karakterleri sizi daha anlaşılır kılacaktır. Bir yazının noktalama işareti (ortadaki soru işareti) diğer bir satıra taşmamalı. Tasarımın parçası ise kendini belli eder, burada değil. "Çok mu klasik?" yanlış bir ifade olmuş... Başka bir ifade denemelisiniz. "ya da" ayrı yazılır. Burada bir büyük harf-küçük harf karmaşası yaşamışsınız. Bir çok font olması ve yazıların değişik değişik şekilllerde karşımıza çıkması da karmaşa yaratmış, çalışmanızda. Aslında biraz da görsel olarak karışık. Her yerden fotoğraf saldırısı var gibi. :) Daha yalın ama daha etkili olmaya çalışırsanız, başaracaksınız.
efoja hanım zaten söylenmesi gerekenleri o yumuşak uslubuyla söylemiş :)
Olumlu ya da olumsuz yorum demişsiniz bilmelisiniz ki gelecek her yorum (sert) bile olsa, aslında sizde bırakması gereken etki hep "olumlu" olmalıdır.Sonuçta bu ilk çalışmanız ve gerçekten yetersiz ama gerçekten bazı fedakarlıklar yaparak, araştırarak, irdeleyerek kendinizi geliştirme yoluna giderseniz en iyisini yapmış olursunuz.
Kolay gelsin.

By_SEYF

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten teşekkürler
ewt olumlu olumsuz dedim çünkü olumsuz ları bilmezsem yaptığımın olumsuzluklarını farkedemem
şimdi tekrar denicem ve eleştirileriniz ışığında daha iyisini yapmaya çalışacağım

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşların yazılarına bir eklemede bulunmak isterim. birazda tasarım dergilerine , gazetelere, büyük tirajlı dergilere falan bak. ama alıcı gözle değil, grafiker gözüyle. neyi nasıl yapmışlar.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel de şöyle bi sıkıntı oluşur yeni başlayan arkadaşlarda.. Öğrendiği her efekti her özelliği kullanmak ister.. haklıda aslında sonuçta işi iş yaparken ögrenecektir.. Ama bu istek karışıklığa yol açar.. Herzaman olmasada genelde (%85) en güzel iş sade iştir bu sadeliği bozacak en fazla bir artistik yeterli olacaktır.

NiLqün

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlara Katılıy0rum SeyfuLLah :]]]