Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Çalışmam...

CyBeR_55

🌱Yeni Üye🌱
Mrb Arkadaşlar Photoshopla uğraşıyorum Ve Bu siteye yeni geldim burada ilk çalışmamı sizle paylaşıp yorumlarınızı görmek istiyorum...
Çalışmam Bir Otomobil Galerisinin Sade Bir Logosu Abartmadım :)
52307576.png

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba hoşgeldin. iyi ki sade yapmışsın ve de abartmamışsın :)
bir logoyu vektorel olarak yani illustrator, freehand ya da corel'de gibi programlarda yaparsan daha iyi olur sonradan müşterin tabela vs. yaptırmak isterse logoyu nasıl büyük kullanacaksın bozulmazmı sence
bir de renkler çok uyumsuz janjanlı olmuş biraz renkleri değiştirebilirsin

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Hoşgeldin cyber_55 :dance:
Ben sadece araç etrafındaki gölgelere takıldım. Onun dışında güzel olmuş, eline sağlık.

İyi forumlar. :angel: Paylaşımlarının devamı dileğiyle.

CyBeR_55

🌱Yeni Üye🌱
saolun 1. yorum beni cok kırdı cok hassas birisiyim hemen kırılırım ii forumlar size

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz daha sert eleştiri görmemişsiniz.
Bu yoruma biraz da espri katılmış.Demek ki bizim bazı çalışmalarımıza yapılan eleştiriler size yapılsa o zaman çalışma falan yüklemeyi bırakırsınız siteye :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
saolun 1. yorum beni cok kırdı cok hassas birisiyim hemen kırılırım ii forumlar size

eleştiriye açık değilsen işin zor bu forumda
biraz forumda dolaş istersen bazı eleştirilere bir göz at göreceksin benim ki masum kalır bazen espri ya da şaka olur bu kadar takarsan işimiz var seninle :rofl::rofl:

MC_HUSAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
martinin dediği dogru bi logo hazırlanırken onun her asamasını dusunmek gerekır uygulamalarda nasıl yapıcan bunu bende merak ettım adam aynı calısmayı kutu harfte yada ısıklı larda goremıycek halıyle yaptıgın tasarım ve sen ortada kalacaksın arkadasım...
bence cok abartı ve cok parlak renkler daha cok afişe benzemiş hip hop konser afişine :)

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
valla ben yorum yazmıyım eleman yoksa uyelıgı sıler gıder ben sorumlusu olmayayaım