Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk denemeler...

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Son zamanlarda tipografiye karşı biraz ilgim arttı yaparken eğleniyor zevk alıyorum... tabiki bir çok farklı tarzı var diğer tarzlarıda öğrenmek için zamanım müsait oldugu zamanlarda ugrasıcam mutlaka.. dediğim gibi acemi işi daha iyisini yapabilirm evet evet yapabilirm :)

angeline jolie

Joker

Joker 2

angeline jolie 2

Cadillac Classic

eboola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tipografiden çok maskeleme gibi geldi bana ama hoş.. eline sağlık.

miraynur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam tipografiye girmemiş sanki gölgeleri verseydin yazıyla daha etkili olrdu bence

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
tabiki dikkate alırım söylediğinizi sonucta yeni yeni ugrasmaya meyillendiğim bir alan teşekkür ederim yorumunuz için :)

Angelsmone

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İkinci posttakiler biraz daha amacına yaklaşan uğraşlar.
Ben içlerinden en çok silah ı beğendim fikir olarak.
Yalnız belirginlik olarak biraz zayıf buldum.
Başarılar dilerim üzerinde çalışarak daha iyilerini çıkartırsınız.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dümdüz, metni görsele yerleştirmektense kelimeler ve harflerle şekli oluşturun. Tipografi tanımına daha uygun çalışmalarınız olur en azından. Çalışmalarınızda resimler çok fazla ön plana çıkmış.

Tipografi çalışmaları şeklinde aratın ve detaylıca inceleyin. Çalışmalarınızdaki farkları bir de bu gözlemlediklerinizle karşılaştırın.

Tipolarınızın devamını görmek dileğiyle. İyi çalışmalar.

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
İkinci posttakiler biraz daha amacına yaklaşan uğraşlar.
Ben içlerinden en çok silah ı beğendim fikir olarak.
Yalnız belirginlik olarak biraz zayıf buldum.
Başarılar dilerim üzerinde çalışarak daha iyilerini çıkartırsınız.

Nezaketiniz için teşekkür ederim, hoşuma gittiği için ugrastıgım bi alan oldu tipo zamanla inş geliştirme fırsatım olur :)

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Dümdüz, metni görsele yerleştirmektense kelimeler ve harflerle şekli oluşturun. Tipografi tanımına daha uygun çalışmalarınız olur en azından. Çalışmalarınızda resimler çok fazla ön plana çıkmış.

Tipografi çalışmaları şeklinde aratın ve detaylıca inceleyin. Çalışmalarınızdaki farkları bir de bu gözlemlediklerinizle karşılaştırın.

Yorumunuz ve yapıcı eleştiriniz için teşekkürler inş devamı gelir sizlerle paylaşırım :)

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆

Kesinlikle katılıyorum zira ilk yüklemiş olduğunuz görsellerde tipografi adına birşey göremedim ben..

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Kesinlikle katılıyorum zira ilk yüklemiş olduğunuz görsellerde tipografi adına birşey göremedim ben..

Bende tipografi ustasıyım bakın, bayılın, beğenin diye bişey yapmadım zaten :)

İlk denemelerdi dostların yönlendirici eleştirileri doğrultusunda konuya farlı açıdan bakmaya başladım, yine DENEME çalışmalarını paylaşırım ve inş görebilceğinize yakın çalışmalar çıkartabilirim:) Yorumunuz için Teşekkürler.

esraydmr

🌱Yeni Üye🌱
nasıl yaptıgınız hakkında bilgi alabilir miyim. ödevimde bu tarz bir çalışma hazırlamayı düşünüyorumda?

funthegrafik

🌱Yeni Üye🌱
bende amatörüm :) ilk calısmaların tam tipografi denilemez,
görünüm olarak cok güzeller gercekten hoş ama onlar tipografi sayılmaz başarılarnn devamını dilerm :)

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
nasıl yaptıgınız hakkında bilgi alabilir miyim. ödevimde bu tarz bir çalışma hazırlamayı düşünüyorumda?

tabiki faydalanmaya calıştığım kaynakları paylaşıyım:)

https://www.youtube.com/watch?v=DCWloOrUm9E&feature=related

https://enderorel.com/genel/corel-draw-ile-tipografi-tasarimi-videolu-anlatim

bu videoları izleyerek ve birazda mantık dahilinde hayal gücünüzü kullanarak geliştirebilirsiniz kendinizi.

kolay gelsin.

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bunların hiç biri tipografi değil yazılar okunmuyor okunacak renk ve karakterle daha ii olabilir