Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emek verilmiş bir çalışmayı böyle değerlendirmeniz çok yanlış, size yakıştıramadım.En azından hataların gösterilmesi yönünde bir eleştri yapabilirsiniz.
eline sağlık gayet ıyı olmus bende calısmalarımı eklemek ıstıyorum fakat henuz nasıl ekleyeceğımı bulamadım yakında yaptığım calısmalarımı sızlerle paylasabılırım
eline sağlık gayet ıyı olmus bende calısmalarımı eklemek ıstıyorum fakat henuz nasıl ekleyeceğımı bulamadım yakında yaptığım calısmalarımı sızlerle paylasabılırım
Çok esprili ve eğlendirici... Ancak aria da "aaaaa" diye bir çıkış varken kız (dişleri göründüğü için) aslında "ııııııııı" diyor.... Çocuk tavalı eylemden sonra yeniden yere ayaklarını basmalı, çünkü kız göz kırpabiliyor.... demek ki bitmemiş aslında.... Kızın ses çıkışında rüzgar falan süper olmuş... Keşke orada dişleri değil de küçük dilini görebilseydik ellerinize sağlık....
hehehe sağol efoja ve herkes yorumunuz için .ilk yaptıklarımdandı çok fazla uğraşmadan yaptım ama afterda bu tarz şeyler kısıtlı oluyor .benim hayalim çizgi film yapmak ve artık bunu flashta yapmakafterda daha farklı şeyler yapıyorum şu an yakında sizlerle paylaşmak istiyorum.yorumlarınız için tekrar teşekkürler