Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk etiket çalışmam (MEYSU)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bukonuda haklısınız benimde büyük eleştirim oldu kurs hocama sadece coreli öğretmek için gelmişti ve corelin birkaç komutunu öğretti bitirdi programı buyüzden bende tepkiliyim aslında.
açıkladığınız için teşekkür ederim yoksa sizi yanlış anlamama neden olucaktı ve bunu hiç istemem forumda henüz yeniyim ama sizi çok takip ediyorum çalışmalarınızı,paylaştıklarınızı herşey için teşekkürler

Emin olun ki burada ki bir çok görevli arkadaşımız kurslarda sizlere "program" öğreten hocalarınızdan çok daha bilgi ve deneyimli arkadaşlardır (tüm kurslarda ki öğretim görevlileri kastedilmemiştir).

Burada ki amaç sadece yazılımsal programları öğretmek olmayıp grafik tasarım ile ilgili gerekli materyallerde ki düzenlemeleriniz için gerekli olan ayrıntılı bilgileri vermektir. Bu yüzden bizleri yanlış anlayan arkadaşlara buradan da tekrar belirtmek isterim ki:
Bizleri yanlış anlamak yerine söylemiş olduğumuz ve kurslarda size öğretme ihtimali düşük olan bilgileri eksiksiz ve dikkatlice almanızdır. Nüket Hanım size çok önemli bir konuyu belirtmiş. Yanlış anlamadığınız için teşekkür ederim.

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet farkındayım daha önceki hocamızla defalarca o ambalajın oluruna bakıyorduk maket haline getiriyorduk aynı zamandada matbaada çıkabilecek sorunlar üzerine çok fazla tartışırdık ve bir diş macunu ambalajını bir afişi enaz 2 haftada yapıyorduk en iyiyi yapabilmemiz adına süper bir hocam vardı ama kendisi dekan yardımcısı ve zamanı olmadıgı için bırakmak zorunda kalmştı.neyseki ben artık üniversiteye hazırlanarak onun öğrencisi olmaya kararlıyım.teşekkür ederim volkan bey

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben sizi, grafik eğitimi için okulu tercih ettiniz için kutlamak istiyorum... :bear:
Okulda temet sanat eğitimi ile başlayan uzun, gerçek bir sanat egitimi alcaksınız. Bu teorik eğitimle birlikte kursta öğrendiniz grafik proğramlari becerinizin toplamı ve gerçek iş yerindeki pratik eğitiminiz güzel sonuçlara varmış olacak. Burdaki, bir çok grafiker adayı üyeye şuan güzel bir örneksiniz... Özel yetenek sınavını kazanmanızı gönülden istiyorum... Birden fazla okulu denemeye çalışın ve okuları küçük büyük okul diye ayırmayın. Bu uzun süreçten lütfen yorulmayın. Emin olun sonrası iyi olacak...

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim nüket hanım aslında liseyi bitireli 4 yıl oluyor biraz korkularım vardı ama bana güç verdiniz çok teşekkür ederim.zaten forumdaki temel tasarım ilkeleri başlığı altındaki tüm konuların çıktısını aldım çok geniş bilgiler var burda şimdiden çalışmaya başladım herşey için teşekkürler :kiss1:

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk çalışma için gayet iyi meyveler biraz havada duruyo ve renkleri soluk gibi sanki. Emeğine sağlık başarılar dilerim

ssevall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence fena değil gayet güzel olmuş:)