Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İLK FOTOLARIM... Yorumlarınızı Bekliyorum :))

levograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk fotoğraftaki konu anlayabilene hoş duruyor. Bende böyle başlamıştım Burcu. Sana birde manuel çekimleri tavsiye ederim Hiçbir programa ihtiyaç duymadan yaptığın bu çekimlerde konsepti iyi yakalayabilirsen şayet şehir, doğa ve insan odaklı bu çekimlerde mükemmel keyif alıyor insan. Hep söylemişimdir insan hayatı boyunca bu tadı aldımı bir kez, vazgeçemiyor. O deklanşörün sesi aşina olsun kulaklarına inşallah. Seni her an heyecanlandırsın. Grafikerlikle fotoğrafın buluştuğu noktada sanat hep vardır.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumun için teşekkür ederim levograf gerçekten fotoğraf çekmek çok güzel bişi. Daha yeni başladım bildiklerim sadece okulda öğrendiklerim bu yüzden daha çooookkkk geliştirmem gerekiyo kendimi, şuan ona uğraşıyorum:) inşallah daha iyi kareler yakalarım...

EVREM İLAYDA

🌱Yeni Üye🌱
Resimlerin Güzel Ama Içe Kapanıksın Galiba.bence Biraz Hayatını Yaşa.bu Yaşlar Bir Daha Geri Gelmez Janem.neyse Yakendine Ii Bak.aeo

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Resimler karamsar diye benim içimin de öyle olduğunu söylememek lazım bence.

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk eklediğiniz fotoğraf çekimlerini göremiyorum.
diğerlerinde ise yalnızlık ön planda güzel çekimler fakat üzerinde biraz daha durursanız daha iyi olacağına inanıyorum.

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk cekilmiş fotografınızın acısını guzel yakalamıssınız..devam et bu yolla..elıne saglık

BÜŞ1

🌱Yeni Üye🌱
manual makineyle çalış ilk fotografın arka flu kızda net olsaydı daha iyi olurdu bence( ama tabi senin tercihin
)bunun gibi bişeyler yap :smile:

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fotoğraf çekmek illa çiçek böcek çekmek olarak algılanmamalı..ben bu tarz fotoları daha çok seviyorum. Portre de çalışabilirsin ve evet illa kızlar karamsar olmasın en azından hepsi! :) çünkü bakan kişinin de içini karartıyo belli bir süreden sonra. Bu fotoları photoshopta siyah beyaza çevir ve curves öğesi ile de ışığını ayarla kafana göre. Güzel sonuçlar çıkacaktır eminim.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bilgileri dikkate alıcam ve dediğiniz gibi yapıp tekrar paylaşıcam ;) Teşekkürler yorumlar için...

user123

🌱Yeni Üye🌱
fena değil.kadraja dikkat edersen daha da güzel olabilir.kolay gelsin.

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk foto ama foto konusunda bişey göremedim ben

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bu fotoğraflar bana terkedilmişliği,yalnızlığı ve hüznü anlattı ben ce çok anlamlı kareler başarılar arkadaşım :)