Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes çalışıyor inanın =) Şu yaz temposunda başlarını kaşıyacak vakitleri zor oluyor. Boş bulunan herkes her mesaja yorum yazıyor. Yada ilginç gelen hoşlarına giden mesajlara görsellere yazıyorlar.. Bence aceleci olmayın iyi yada kötü mutlaka mesaj yazıcaklar varlardır.. Benim fikrimi sorucak olursanız. Pek illüstrasyon çalışmasına benzememiş... Biraz daha çalışmanız ve illustrasyonun temelini araştırarak çalışmalarınıza şekil vermeniz gerekiyor...
Bu Konun Altına Gider Mi Bilmiyorum Ama Aklıma Gelmişken Sorim Dedim.
Ayrıca Ellerine Sağlık Arkadaşım ... Devamını Bekleriz.
Ben Yeni Bi Grafik Tablet Aldım Ve Adobe İllustrator Programını Kullanıorum Ama Yeni Başadışım İçin Pek Verim Alamadım Grafik Tablet Ve İllustrartor Kullanımı Hakkında Geniş Kaynak Arıyodum .. TEŞKKÜRLER
Gerçekten pek ilist. gibi durmamis ama baslangic icin diyelim güzel (ama diil ) daha cok calisma incelemeni tavsiye ederim baslamadan once ilst. dagarcigini genislet