Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ilk Illustrator calismamm

Me_Sa

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar forumda yeniyim. ve ilk calismamla araniza katildim. calismalarima yon veren yorumlarinizi beklerim.

cicekzr3.jpg

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet gayet hos gorunuyor ancak yapraklar havada asili kalmis gibi ufak bi birlestirme denesen?

esmehankoltuklu

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşalr aranıza yeni katıla biri olarak yardımınıza ihtiyacım var. Bu programı öğrenmek istiyorum. Pc kullanıyorum nereden başlamalıyım? Öğrenebileceğim video siteleri varmı?

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
hoşgeldn önce bn de yeni başladım sayılır.eğitim videosu buldum açıkcası ama güzel değildi çok basit temel kavramları anlatan videolar buldum genellikle ama ilgimi çekmedi o yüzden sana önerebileceğiim bi eğitim videosu yok.ama diğer arkadaşların bildiği şeyler illaki vardırben kendimi sürekli çizerek menüleri karıştırarak başka çizimlere bakarak araştırarak geliştirmeye çalışıyorum.tavsiyem eğitimler tabi ki önemlidir ama iş sende bitiyor.görsellik çok önemli.başka resimlere bak bol bol göz zevkini geliştir.bn böyle böyle öğreniyorum galiba:)kolay gelsin ilk olmasına rağmen güzel çizim devamını görmek isterim.bn eğitim videosu bulamadığım dediğim program adobe illustrator.ama photoshop dersen sürüsüne bereket eğitim var.

Me_Sa

🌱Yeni Üye🌱
yorumlariniz icin tesekkur ederim."daha guzel olabilirdi" derken :) biraz tavsiyelerde bulunsan ve bende nasil guzellestirebilecegimi bilsem. tesekkur ederim arkadaslar.

yafikooo

🌱Yeni Üye🌱
ilk işine göre çok güzel olmuş başarının devamını dilerim

asitetik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alttaki yapraklar hiç olmasa daha güzel olurdu

53hacker89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkaplanı açık renk beyaz tonlarda yapsan daha hoş duracak gibime geliyor :)

Başarılar..

emendam

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bende yeniyim aslında pek katılma zamanım olmuyor.yapraklar bencede biraz havada asılı gibi kalmış.biraz birleşirse daha hoş görünecek gibi.elleirne sağlık

callmenow

🌱Yeni Üye🌱
slm

hoş olmuş fakat yaprakları alian panelinden değişiklik yaparsan ve sağdaki yaprakla diğeri farklı renkte kopya yapıp denkleştire bilirsin renkleri bence
eline sağlık..

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrik ederim fakat bir kaç eleştrim olacak. yapraklar havada kalmış ve daha çok rüzgar gülünü andırıyor.:( yinede eline sağlık

maximus28

🌱Yeni Üye🌱
Üsttekİ Yapraklar Comud+d İle ÇoĞaltilmiŞ Rotate YapilmiŞ Hepsİ Orantili AÇida DÖndurulmuŞ RenklendİrİlmİŞ Ayri Ayri Kolay Bİr ÇaliŞma İlk BakiŞta Anladim Suan Bende Egİtİm GÖrÜyorum 1 Ay Oldu YaklaŞik Yİnede Guzel BaŞarilr

grafikim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hoşşş ellerine saglık.hemen aldım haberin olsun:)