Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Kartvizit Çalışmam

reklamhosting

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaslar ilk kartvizit calısmam ukalalık yapacaklar bastan dıyorum hiç yazmasın sadece tecrübeli arkadaslardan eksiklerim var ise dile getirmelerini istiyorum.

Benzer konular

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
"picassu ne iş yapar, nerededir, nasıl ulaşabiliriz?" gibi soruların cevaplarını göremedim ben kartta

beyzade19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmanda ki kenar çizgileri basıdan sonra traşlanırken kenarlara eşit uzaklıkta olmayabilir. görüntü açısından hoş olmayabilir.

reklamhosting

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışmanda ki kenar çizgileri basıdan sonra traşlanırken kenarlara eşit uzaklıkta olmayabilir. görüntü açısından hoş olmayabilir.

görustum baskı yapacak arkadaslar ıle bıraz uzaktan tuttugum zaman sorun olmayacagını söyledıler ama orjınal deri görselli olan calısmamı yoksa diğer calısmamı daha guzel durur bilemiyorum onun hakkındada bılgı verırsenız sevınırım

yusufb10

🌱Yeni Üye🌱
deri görünümü olarak ele alındığında kartvizit,dokunana şike ;yapan bir durum buda bellekte iyi bir farkındalık katar...iyi fikir tebrikler.

sss13

🌱Yeni Üye🌱
orjinal deri görünümü kesinlikle daha farklı çalışma olur

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Hem ukalayım hem tecrübeli ne olcak şimdi :D

Arkadaşım bi konu açmışsın ne olduğu belli değil, kartvizit demişsin isim yok adres yok, onları sonra yerleştirecekmişsin vs.
Bu çalışmanın neyine yorum yapalım pardon?

Deri güzel, dikişler fena değil.. Eline sağlık :D

Çalışmayı tamamlayıp tekrar yüklemeni öneririm ;)

sss13

🌱Yeni Üye🌱
evet value katılıyorum ortada çalışma yok çalışmayı bitirdikten sonra yüklemelisin

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaslar ilk kartvizit calısmam ukalalık yapacaklar bastan dıyorum hiç yazmasın sadece tecrübeli arkadaslardan eksiklerim var ise dile getirmelerini istiyorum.

eleştiriye açık olman gerek. basta ön yargı ile koyuyorsun zaten tasarımını.

xmomusic

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet başarılı fakat ön yüzdeki logo etrafında kalan dikiş kısmını kaldırarak logoyu biraz daha büyütmeni önerebilirim.tabi benimki sadece fikir.eline sağlık iyi çalışmalar

reklamhosting

🌱Yeni Üye🌱
eleştiriye açık olman gerek. basta ön yargı ile koyuyorsun zaten tasarımını.

eleştiriyle ukalalık arasında ince bir cizgi var tabi ki eleştiriye acıgım öneriye acığım zaten yorum yapan arkadasların çoğuda anlamış ne demek istediğimi eleştiri eksiklerimi söylemek veya doğrularımı söylemekse eyvallah onun dısındakileri zaten kimse kabul etmez yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaslar