Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk kez manipülasyon

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kızlara yalakalık yaptığımı düşündüğün için zaten seviyesizleştin arkadaşım ama senin çalışmaların içinde söylerim merak etme . Eger adil bir şey istiyorsan yurt dışındaki çalışmların yanında seninkilerin bir şey olduğunumu sanıyorsun ? Bu işi bırak denmesi gerekn ilk insan sensin ;) Öğrendiğim şeylerden biride her tasarımcı kendini en iyi sanar örnk sen , ben neden sana cevap veriyorsam baksana kimse seni tınmıyor . Eleştri yapanlar bile verdiğin cvplardan dolayı pişman ne diyeyim artık ... yazık ... ;) Bu arada designgrafiker sen yoluna devam et azim herşeyi yıkar bak hala sıvı sabun reklamını bile beceremiyenler var geçeçğine eminim :)

Senin çalışmalarını görmek istiyorum(tabi varsa), benimkiler muratiff.com da.
1997 yılında türkiyede internet yokken ben amerikada web tasarımı yapıyodum. sana sadece LOL diyorum.

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Senin çalışmalarını görmek istiyorum(tabi varsa), benimkiler muratiff.com da.
1997 yılında türkiyede internet yokken ben amerikada web tasarımı yapıyodum. sana sadece LOL diyorum.

Baktım murattif.com a dün buraya koyduğunuz yarışma için olanlar filan var 1997 den beri baya çalışmısınız snaırım :) Bakın maksatım sizle kavga etmek ya da birilerine yalakalnmak değil burası bir paylaşma sitesi grafikten tutun fotoğrafa kadar , buraya erwin olaf bile üye olsa tecrübe puanı 0 la başlıyor yani kimse kimsenin ne olduğunu bilmiyor . Sizin daha önce paylaştığınız şeylerede yorum yazdım ve hep sizi size göre değerlendirdim . Yapıcı olmaya çalıştım çünkü sonuçta sizde bu işle uğraıyorsunuz bide bu işin içindeyiz . Tebrik ederim uğraşmışsınız ama bu kadar sert eleştriler yapmak için öncelikle karşı taraftaki çalışmanın profesyonel birinden çıkmış olması lazım . Ben sadece bunu dile getirdim konu uzadı gitti . Neyse sonuç olarak ve nokta koyarak çalışmalrınızı takip etmeye devam edicem :)