Ben bu grafikerler tayfasını anlamıorum arkadaş, Dünyanın en prodüksiyon ağırlıklı video paylaşım sitesi vimeo. Burdakiler linke tıklayıp vimeoya girmeye üşeniyo.
Bu mesajın, kendi ürününü sunuşuna bakarak fakir kalmış, ürününe ulaşmak için tıklama gerektirmesi insanları ülfete itiyor. Çünkü kendi ürününü sergilemekte cimri davranıyorsun. Forum bu tür videoları direk yayınlaman için, zaten bir kısayol eklemiş. Muhakkak ki site grafikerler için bir site, elbette arkadaşlarımız izlemeli ve değerlendirmeli yapılanları, ama sen de kendi emeğine gereken önemi ver ve sunumda cimri olma. Neden böyle söylüyorum kendim sunumlarımı böyle yaptığım halde geri dönüşüm az . Mesela siz yapılan,harcanan emeklere yorum yazıyormusunuz. Her çalışmanın olmasa da çoğuna yorum yazıyormusunuz. Kusuruma bakmayın bu mesajınızı görünce biraz kızdım. Umarım anlayışla karşılarsınız beni.
Emeğinize sağlık sanırım önce de izlemiştim.
Çalışmanıza bakınca ilk deneme için gayet başarılı,bunun için sanırım bir present veya pulg-in kullanmışsınız ( ilk kurulum after effects içinde olmayan ) hızlanmalar ve video parçalarının hızlı akışı biraz profesyonellik kokusu veriyor. Çalışmalarınızın devamını bekliyorum. Başarılar