Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk klip denemem - Moby_lift me up

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kurgu güzel olmuş! elinize sağlık.

basturanberk

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar after effects indirebileceğim herhangi bir site-link var mı ?yardım ederseniz sevinirim

LorduSs

🌱Yeni Üye🌱
Ben ankara oturan biri olarak cok begendim.Tebrikler.

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Ben bu grafikerler tayfasını anlamıorum arkadaş, Dünyanın en prodüksiyon ağırlıklı video paylaşım sitesi vimeo. Burdakiler linke tıklayıp vimeoya girmeye üşeniyo.

Bu mesajın, kendi ürününü sunuşuna bakarak fakir kalmış, ürününe ulaşmak için tıklama gerektirmesi insanları ülfete itiyor. Çünkü kendi ürününü sergilemekte cimri davranıyorsun. Forum bu tür videoları direk yayınlaman için, zaten bir kısayol eklemiş. Muhakkak ki site grafikerler için bir site, elbette arkadaşlarımız izlemeli ve değerlendirmeli yapılanları, ama sen de kendi emeğine gereken önemi ver ve sunumda cimri olma. Neden böyle söylüyorum kendim sunumlarımı böyle yaptığım halde geri dönüşüm az . Mesela siz yapılan,harcanan emeklere yorum yazıyormusunuz. Her çalışmanın olmasa da çoğuna yorum yazıyormusunuz. Kusuruma bakmayın bu mesajınızı görünce biraz kızdım. Umarım anlayışla karşılarsınız beni.

Emeğinize sağlık sanırım önce de izlemiştim.

Çalışmanıza bakınca ilk deneme için gayet başarılı,bunun için sanırım bir present veya pulg-in kullanmışsınız ( ilk kurulum after effects içinde olmayan ) hızlanmalar ve video parçalarının hızlı akışı biraz profesyonellik kokusu veriyor. Çalışmalarınızın devamını bekliyorum. Başarılar

Son düzenleme:

kereta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Süper Çalışma. Eline sağlık :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık öncelikle görüntülerde tekrara gitmen sıkmış insan o hızda daha çok şey görmeyi bekliyor ister istemez o yönden sıktı 2. olarak su kısımları uzamış ki onlarda tekrarda dahada sıkıcı olmuş hız ritme uymuş iyi çalışmalar..

araftaki

🌱Yeni Üye🌱
Çok beğendim. Çok güzel bir çalışma olmuş. Yeni çalışmalarınızı bekliyorum

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
izleyenler listesine bi kişi daha eklendi :)) başarılı olmuş tebrikler...

tilki2004

🌱Yeni Üye🌱
Teşekürler güzel çalışma olmuş.Kolay gelsin.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Geçen yılda bakmıştım ama araya başka şeyler girince yorum yapmayı unutmuştum..Konuyu güncelleyen ve çalışmayı yapan ''Aldarion'' teşekkürler. Çok başarılı. (1.868)