Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logo çalışmam- yorumlarınızı bekliyorum

pinarisb

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Geçen sene kısa bir grafik tasarım kursuna gittim. Bunu duyan arkadaşım yeni açtığı güzellik salonu için benden bir logo rica etti.
Birkaç çalışma yaptım, birini de paylaşmak istedim.

Konuda daha çok yeniyim, biraz da hobi olarak yapıyorum, ama kendimi geliştirmek isterim.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

cgs10.jpg

By pinarisb at 2009-10-18

Benzer konular

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sanırım işe "logo" nedir bunu kavramakla başlamalısınız. Logo örneklerini incelemeniz de bu konuda faydalı olacaktır. Çalışmanız pek logo gibi olmamış.
Sert eleştiri yapmamışımdır umarım ama düşüncelerimi paylaşmak ve tavsiye vermek istedim.
Yine de bir emek var, emeğinize sağlık.

htmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gelecek vaadediyorsun ama önce kavramlar üzerine konuşmamız lazım.. logo Nedir? amacı nedir nerelerde kullanılır veya kullanılmalıdır? bu yaptığın çalışma ilk olmasına rağmen göze hoş gözüküyor ama logo olarak nitelendirilemez..akılda kalıcı olması lazım az ve öz olması lazım. sade olması lazım.. kartvizit antetli kağıt zarf katalog gibi yerlerde rahat kullanılması lazım.

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesinlikle daha iyisini yapabilirsin, biraz logo'dan farklı bir çalışma olmuş gibi geliyor ilk etapta göze ama benim için logo veya banner hiç farketmez çalışmanın renkleri ve zerafeti yeter tam bir caddebostanlık bir ' tasarım ' olmuş
emeğine sağlık, iyi çalışmalar dilerim

pinarisb

🌱Yeni Üye🌱
Sanırım işe "logo" nedir bunu kavramakla başlamalısınız. Logo örneklerini incelemeniz de bu konuda faydalı olacaktır. Çalışmanız pek logo gibi olmamış.
Sert eleştiri yapmamışımdır umarım ama düşüncelerimi paylaşmak ve tavsiye vermek istedim.
Yine de bir emek var, emeğinize sağlık.

Yoo, eleştiriniz sert değil, aksine yapıcı oldu.
Evet, logo örneklerini inceleyerek işe başlıyorum sanırım.

Teşekkürler

pinarisb

🌱Yeni Üye🌱
gelecek vaadediyorsun ama önce kavramlar üzerine konuşmamız lazım.. logo Nedir? amacı nedir nerelerde kullanılır veya kullanılmalıdır? bu yaptığın çalışma ilk olmasına rağmen göze hoş gözüküyor ama logo olarak nitelendirilemez..akılda kalıcı olması lazım az ve öz olması lazım. sade olması lazım.. kartvizit antetli kağıt zarf katalog gibi yerlerde rahat kullanılması lazım.

Gittiğim kursun yetersiz olduğunu farkındaydım. Ama bu sorularla karşılaşınca anladım ki hiç birşey öğrenmemişim. :)
Herhangi bir programda hangi araçla ne yapılır, bunları kitaptan da okuyup öğrenebiliriz. Sanırım aslında işin teorisi de oldukça önemli ki, o konuda da oldukça eksiğim :sadsmile:

Yorumunuz için teşekkürler

pinarisb

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle daha iyisini yapabilirsin, biraz logo'dan farklı bir çalışma olmuş gibi geliyor ilk etapta göze ama benim için logo veya banner hiç farketmez çalışmanın renkleri ve zerafeti yeter tam bir caddebostanlık bir ' tasarım ' olmuş
emeğine sağlık, iyi çalışmalar dilerim

teşekkürler :smile: