Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logo çalışmam

canmaden

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilk logo çalışmam. corel drawda çalışıyorum. eksilerimi artılarımı söylerseniz çok sevinirim.

graphic.jpg

Benzer konular

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fena bir çalışma olmamış fakat laternatif bir çalışma daha olsaydı sanki biraz daha geliştirilebilir diye düşünüyorum...

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Bence çok hoş bir çalışma , Sadece gözüme batan nokta ; renkli çizgilerin ve üzerinde yer alan indoor... diye devam eden barikatın simetrisi. yani üstteki yazıyla dikeylemesine aynı hizada olsa daha iyi olurdu. ama genel olarak çok hoş görünüyor. Eline sağlık .

canmaden

🌱Yeni Üye🌱
Fena bir çalışma olmamış fakat laternatif bir çalışma daha olsaydı sanki biraz daha geliştirilebilir diye düşünüyorum...

alternatif vardı. fakat gözüme en hoş bu göründü.

Bence çok hoş bir çalışma , Sadece gözüme batan nokta ; renkli çizgilerin ve üzerinde yer alan indoor... diye devam eden barikatın simetrisi. yani üstteki yazıyla dikeylemesine aynı hizada olsa daha iyi olurdu. ama genel olarak çok hoş görünüyor. Eline sağlık .

teşekkürler. düzenleme yaparak tekrardan ekledim.

ayrıca reklamın sonunda ki o şekiller ise, 2 tane en baştaki şekil 3 ü ifade ediyor. gri olan şekil ve üstünde ki şekil m yi, yine gri olan şekil tek başına c yi ifade ediyor.

aklıma başka birşey gelmedi. bende böyle birşey yapmaya karar verdim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
alternatif vardı. fakat gözüme en hoş bu göründü.

ayrıca reklamın sonunda ki o şekiller ise, 2 tane en baştaki şekil 3 ü ifade ediyor. gri olan şekil ve üstünde ki şekil m yi, yine gri olan şekil tek başına c yi ifade ediyor.

aklıma başka birşey gelmedi. bende böyle birşey yapmaya karar verdim.

Herkese bu şekilde logonuzun anlamını açıklamak zorunda kalacaksanız, demek ki konudan ayrı halktan birine gösterdiğiniz de hiçbir şey anlamamış olacak.

* Reklam ibaresinin 2 defa kullanılması hoş değil. Sadece 3MC kullanın!
* iç - dış mekan yerine açık hava reklamcılığı ibaresini neden kullanmıyorsunuz?
* Zemin kullanmayın.