ilk logo calısmam
Majestic 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 754 Tepkime puanı 22 Yaş 39 Web sitesi www.ngrafik.com 8 Ağu 2007 #2 tek renk mi yapacaksınız logoyu? sektör neydi sizin öğrenebilirmiyim ona göre değerlendirelim logoyu
K KaraoK 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 7 Ağu 2007 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 8 Ağu 2007 #3 Sektör aslında tek degil. babam inşaat ben bilgisayar alanında calısıcam bu sirket altında Tek renk olsun istemiyorum ama elimden gelen bu kadar
Sektör aslında tek degil. babam inşaat ben bilgisayar alanında calısıcam bu sirket altında Tek renk olsun istemiyorum ama elimden gelen bu kadar
Majestic 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 754 Tepkime puanı 22 Yaş 39 Web sitesi www.ngrafik.com 8 Ağu 2007 #4 KaraoK' Alıntı: Sektör aslında tek degil. babam inşaat ben bilgisayar alanında calısıcam bu sirket altında Tek renk olsun istemiyorum ama elimden gelen bu kadar Genişletmek için tıkla ... karaok'u nasıl tamamlacaksınız bu amblem düşünülür ama logo yani yazı karakteri inşaata da gider bilgisayara da
KaraoK' Alıntı: Sektör aslında tek degil. babam inşaat ben bilgisayar alanında calısıcam bu sirket altında Tek renk olsun istemiyorum ama elimden gelen bu kadar Genişletmek için tıkla ... karaok'u nasıl tamamlacaksınız bu amblem düşünülür ama logo yani yazı karakteri inşaata da gider bilgisayara da
K KaraoK 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 7 Ağu 2007 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 8 Ağu 2007 #5 amblem biraz sıkıntılı grafik alanında hiç yaratıcılıgım olmadıgını farkettim bende... bir turlu amblem yaratamadım
amblem biraz sıkıntılı grafik alanında hiç yaratıcılıgım olmadıgını farkettim bende... bir turlu amblem yaratamadım
Mustafa KÜÇÜK ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ağu 2007 Mesajlar 1,269 Tepkime puanı 45 Yaş 42 Web sitesi www.mustafakucuk.org 16 Ağu 2007 #6 hımmm bence birazda daha çalışmalısın çok basit özellikle kendi şirketiin logosuysa
Bahtınur YILDIZ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 18 May 2007 Mesajlar 1,384 Tepkime puanı 33 16 Ağu 2007 #7 bu logo bir Paslanmaz demir çelik şirketine ait olsaydı bence on numara olurdu paslanmaz rengi yapardın birde. ama sizin sektöre pek uymamış.Üzerinde çalışmanı tavsiye ederim.
bu logo bir Paslanmaz demir çelik şirketine ait olsaydı bence on numara olurdu paslanmaz rengi yapardın birde. ama sizin sektöre pek uymamış.Üzerinde çalışmanı tavsiye ederim.
akk33 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Haz 2007 Mesajlar 286 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.vektorelindir.com 16 Ağu 2007 #8 bence ilk çalışmaya göre güzel tebrikler...