Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logo çalışmam (?)

alperock

🌱Yeni Üye🌱
blocku0.gif

bu benim bi arkadaşımın forum sitesi için yaptığım logo çalışmam :) sitenin adı "zamanla" olduğu için bu tarz bir şey düşündüm.başlıkta da belirttiğim gibi bu benim ilk logo çalışmam :) yorumlarınız ve önerileriniz benim için çok önemli..şimdiden teşekkür ederim :)

Benzer konular

patrol

🌱Yeni Üye🌱
fontlar bırbırıne uymamıs sankı gıbı geldı bana ayrıca yansımalar artık cok baydı bence gorunumden daha cok bence basıt ve anlamlı seyler yapmalısın logoda bıde bu headersa gırıyo yanlıs bolume actın sanıırm

alperock

🌱Yeni Üye🌱
yorumun için teşekkür ederim.yansımalarla ilgili düşünceni dikkata alacam.ayrıca fontlarda uyuşmazlık sanırım ".Net" yazısının fontundan kaynaklanıyor...logo bölümünde buna benzer konular olduğu için bende buraya açtım.eğer yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk logo çalışmam demişsin eğer ilkse bu çok iyi :))

ama arkadaşın dediği doğru her yazıda farklı bi karakter uygulamışsın yerine göre buda olur tabi ama genelde karışıklıktan çok sadeliğe çalış bence ( diyorum ama bende çok severim karışık ve cıvıl cıvıl çalışmaları :)

sen devam et :))) sade çalış sade :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk olarak çok başarılı ama net.yazısı şirket isminden daha büyük ve dikkat çekici olmuş ama şirketin ön planda olması gerekirdi

MSLNA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk yaptıgım logo aklıma geliyorda harika olmuş diyorum :D ve gommese bu konuda katılıyorumnet. yazısının çok fazla ön plana çıkmayabilir