Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Logo Denemem

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok modsuz bir anına gelmiş beh!

yanaro

🌱Yeni Üye🌱
Mavi: tarım sekterüyle uyumsuz bir renk bence.Sarı kahverengi yeşil siyah daha uyumlu olur. Yonca: 5 Yapraklı yonca olmazki! daha farklı birşey bulsan daha iyi olur. Güzel:İlk resimdeki altı çizmek amacıyla kullandığın gri motif güzel duruyor.

bence. iyi çalışmalar

eline sağlık demeyi unutuyordum az kalsın. eline sağlık.

5 yapraklı yonca var arkadaşım gözümle görene kadar bende inanmıyordum:):)

logoya gelince baştaki o çizikler yüzünden m bile zor farkediliyor renk nası bi renk ise çok itici geldi maviyi çok çok sevmeme rağmen baya daha uğraşman lazım

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
mavi renk tek başına kullanılsa daha çekici olurdu ama altında gri renk bi şerit etrafında da bi koyu renk stroke atılınca itici olmuş zaten şahsen bende gri renk yaşlılığı,kararsızlığı,bulanıklığı çağrıştırıyor. yazı fontu da kaba bi yapı sergiliyor.
biraz renk değişikliği biraz da eleme yapılırsa ve sade bi yapı izlenirse daha güzel bi çalışma ortaya çıkacaktır.
emeğinize sağlık iyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin

saziye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık ilk denemen olmasına rağmen güzel bir çalışma olmuş ama renklerle oynasan tam süper olacak :lol:
bu arada davulun sesi uzaktan hoş gelir misali ben hala cesaret edemedim logo tasarımına

ugur@desing

🌱Yeni Üye🌱
Bence arkadaşım o harfini çiçek tarzı yapraklı bir şeylerler yapma okunduğu zaman m&d gibi oluyor mod diye okunmuyor daha değişik şeyler düşün ;)

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaptığımız logolar firmanın karizmasını ve imajını da yansıtmalıdır ilk denemeniz olarak güzel düşünülmüş ama üzerinde çalışmalısınız