Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk mesaj ilk logo çalışması

mhfzduman

🌱Yeni Üye🌱
ii ama!

3. en iyisi en baştakii
dierlerii idare eder ama salla yaa 3 3 3 3 budur ii klasik hem gaziantep usulüü

tasarlayanadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bi çok arkadaş 3. çalışmayı beğenmiş ama, o da ilk bakışta Gaziantep baklavacısı gibi duruyor. Eğer aynı zamanda bu işle de uğraşıyorlarsa onu bilemem. Çünkü o yöreden çıkan logolar hep birbirine benziyor. Göze hoş geliyor ama sıradan... Belki üzerinde biraz daha çalışıp, tırnaklı font yerine başka fontlar da deniyebilirsin.

Diğer logolar alternatif yaratmak için yapılmış gibi duruyor. 6. logonun da üzerinde biraz daha çalışırsan birşeyler çıkabilir. Üzerinden biraz daha kafa yorman gerekiyor. 3. logodan daha iyi bence. Yani bişeyler var ama biraz daha uğraşman lazım...

seyyahiso

🌱Yeni Üye🌱
valla moralini bozmak istemem ama sanırım bunlar son derece yetersiz. ya çok karmaşık ya da doğru ifade içermeyen çalışmalar olmuşlar. bence sen bütün bunların dışında yeni bi takım çalışmalar dene derim. daha sade daha anlaşılabilir olmasına dikkat et.

tozko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. yu bende beğendım. :)

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2-5-8. logolar güzel olmuş ellerine sağlık fontu sade ve okunaklı diğerlerinde seçici olmamış biraz karışık geldi. Bi de kafamız karıştı öle çokki.Emeğine sağlık.

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeşil rengi kullandıklarını daha çok sevdim sanki . ne de olsa fıstık yeşili kullanmışsın ve konuda fıstık :):)

mtxdesign

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle 1. derim ben. Fıstık zaten adı üstünde çıt diye kırılan hop diye ağıza atılan kısaca çerez işde :) 1. de tam çerez gibi olmuş. 3 bence daha çok lokanta tatlıcı gibi bir hava uyandırıyor

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla yorumlar gerekenleri demiş :) 1-2 çalışma harici çok basit kalmış 1.3. iyi fazla örnek gösterme kafaları karışır 4 örnek yeter müşteriye :)

***PERİ***

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dikkatimi çeken ilk şey 8 logodada yazım yanlışı var dikkatli olmak gerekio bu konularda ;) daha çok yeni olduğum için bu konuda bi yorum yapmak istemiorum henüz grafiker deilim :)

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
3.logo gayet güzel fıstığı bu logonun sağ alt bölümünde çizim olarak kullanabilirsin logonun dokusunu bozmadan 8. logo da fena değil ama sanki birşeyler eksik 8. logoyuda dikkate al bence....başarılar

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
alttakileri at gitsi yukardakiler cok hos bu kadar guzellerinin icinden secim yapmak zor olacak tahminim :D

genc_kaptan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. logo cok guzel olmus ve nece kendıne özgü olmus biraz nestle nin logosunu cagırıstırıyo ama yınede begendım

fatihan

🌱Yeni Üye🌱
ben de 3-4-6 logolarını begedim ama bir karar verseydin 'fıstıkcı' mı 'fıstıkçı' mı ? Bana fazla düşmez daha grafiker değilim ama böyle.. ;)

SELVER

🌱Yeni Üye🌱
bence ilk dikkat çeken ve fıstığı sattıracak logo 5 numaralı logo. Nacizhane öneri olarak kabul ederseniz logo tasarımlarında daha sade, gözü yormayan, okunması kolay, hertürlü baskıda ve yayında sorun çıkarmayan bir tasarım yapmalısın. Eline sağlık.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Hepsi çok güzel herşey çok güzel benım fikrim 1 de 3 numara olur...bide fıstık ekle :)