Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk sayfa tasarımlarım YORUM

esesserkan26

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilk sayfa tasarımlarımı gönderiyorum.Eleştiri ve önerileriniz bekliyorum. şimdiden teşekkürler. Bu arada baskı makinası (web baskı makina değil) eski olmasından ötürü renkler çok net gazetede çıkmıyor. sizin önerebileceğiniz renk uyumları vs yardımcı olursanız sevinirim.

ilksayfammm.jpg

sonsayfamm.jpg

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
Bugüne kadar hiç gazete tasarımı yapmadım fakat grafik tasarım işiyle uğraşan bir kişi gözüyle baktığımda olaya font seçiminiz bir gazete tasarımına göre çok çocuksu kalmış.. dizgilerde problemleriniz var. haberlerde kullandığınız resimleri ya yazıların ortasına ya başına koymuşsunuz.bence daha farklı birşeyler ortaya koyulabilir. bunun dışında renkler konusunda bir sıkıntı var sanırım okurken göz yorabilecek renkler kullanmışsınız daha mat renkler kullanmanızı tavsiye ederim.

Saygılar. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.

esesserkan26

🌱Yeni Üye🌱
tşk

arkadaşlar daha yorumu olanlar bildirirse sevirimi.
birde 12 puntoda önerebileceğinz fontlar ve diğer başlıklar için önereceğinz puntoları yazar mısınız. son olarak bu sitede yayınlana gazete ayarları linkinde sarı bir logo atıyorum bulanık koyu renkte bi sarı oluyor neden acaba şimdiden teşekkürler.

AcemiMizanpaj

🌱Yeni Üye🌱
bence biraz daha çalışman gerek Başlıklar yan yana gelmemesi gerekli bence iki resim almışsın üst tarafta yazı az almışsın ve yazı görünüm olarak bozuk duruyor yani görselliği pek yok gazetenin ama yinede ilk için idare eder...

sinankirmizidal

🌱Yeni Üye🌱
bu programda dam rand›man alamassın gazete ve dergi çiziminde QuarkXpress ve indizayn bire bir madem yeni basladın bu proğramlarda başla derim ben
.ana başlıklar kalın olması
.yazının bitimi resme denk olma
.1.sayfada yazı kakteri 10,5 veya 11 uygun 12 çok fazla büyük olur alt başlık 12 punto olabılır ama ve ya daha fazla