Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk tablet çizimim

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
ballerina.jpg

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Baya emek sarfedildiği her halinden belli oluyor.Oldukça sabır gerektiren bir çalışma.Daha doğrusu, bir çalışma demek biraz emeğe saygısızlık olur.Bir kaç çizimi içinde barındıran bir çalışma.
Eline ve emeğine sağlık.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Baya emek sarfedildiği her halinden belli oluyor.Oldukça sabır gerektiren bir çalışma.Daha doğrusu, bir çalışma demek biraz emeğe saygısızlık olur.Bir kaç çizimi içinde barındıran bir çalışma.
Eline ve emeğine sağlık.

yorumun için çok teşekkür ediyorum abim :) umarım zamanla elim alıştıkça, vaktim yettikçe daha iyi işler çıkarırım..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayırlı olsun.

Elinize yakışmış.. :)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çizim olmuş. yapım aşamasını da görmüştüm ama açıkcası ters köşeye yatırdın beni. alt kısmı beklemiyodum hiç :) ana figürdeki anatomik bozuklukları tablete alışmamış olmana verelim ozaman. çok daha iyilerinin geleceğinden eminim :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık canım arkadaşım.güzel bi çalışma olmuş her ne kdar çok bilgim olmasada güzel görünüyor.biraz cıbıl cıbıl:D:D:D ama övgüyü hak eden bi çalışma.elinin değdiği herşey güzeleşiyor adeta cümlemi yineliyorum yine.başarılarının devamını diliiyorum...;)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel çizim olmuş. yapım aşamasını da görmüştüm ama açıkcası ters köşeye yatırdın beni. alt kısmı beklemiyodum hiç :) ana figürdeki anatomik bozuklukları tablete alışmamış olmana verelim ozaman. çok daha iyilerinin geleceğinden eminim :)

:) çizgilerim titrek, kesik.. vakitsizlikten çok daha detaylı çalışamadım, bi de aklımda başka bişey vardı, hemen ona geçmek istedim :) tablet perşembe günü geçti elime.. iş güç arasında bu çıktı ama rüyamda bile tabletimle birşeyler çizmeye çalıştığıma göre daha iyi ve detaylı bir kompozisyonla huzurunuza çıkarım diye düşünüyorum:) teşekkür ederim uysaltimsah..

eline sağlık canım arkadaşım.güzel bi çalışma olmuş her ne kdar çok bilgim olmasada güzel görünüyor.biraz cıbıl cıbıl:D:D:D ama övgüyü hak eden bi çalışma.elinin değdiği herşey güzeleşiyor adeta cümlemi yineliyorum yine.başarılarının devamını diliiyorum...;)

tüm cıbıllığına rağmen güzel bulmuş olmana çok sevindim canım :D güzel şeylerden ve işten biraz feragat ederek çıkardığım çalışmalarda, dostlarımın anlayışlı olması da rol oynamakta :) çok teşekkür ediyorum reyhanım :)