Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk tasarımım yorumlarınızı bekliyorum

brkkrc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk web tasarımım yaklaşık 5-6 saat sürdü yorumlarınızı esirgemeyin kendimi geliştireyim şimdiden teşekkür ederim yaptığım sayfayı bir siteden esinlenerk yaptım umarım berbat etmemişimdir
179884_146995638695779_100001560307095_264660_6538456_n.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

m_b_j_k

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığım yorumları sadece nacize bildiklerimden ve tecrübelerimden birşeyler vermek için yazıyorum umarım yanlış anlamazsın. ilk çalışman olduğu için amatörce olması normal. font seçimlerin çok kötü bir serif font kullanmışsın başka yerde sans serif kullanmışsın. Aynı türden kullanmaya özen göstersen iyi olur. ayrıca comic sans fontunu bırak tasarımda kullanmayı mümkünse bilgisayarından sil. sitenin arkaplanını böyle garip gradient yapma, o da çok amatörce gözüküyor. eğer hiç bir şey aklına gelmez ise bırak tek renk kalsın. fontları da bu kadar büyük kullanma bence. Siteye içerik bulamamışsın da yer doldurmak için büyük kullanmışsın gibi duruyor. Ayrıca sitede ki her alan hava da kalmış. ya bir alan içine al hepsini ya da bunlara uygun kendi içlerinden bir alana koy. kısacası ilk denemen olduğu için normal böyle hataları yapman. Devamlı çalışırsan çok daha iyilerini yaparsın. kolay gelsin

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışman güzel geldi bana

brkkrc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaptığım yorumları sadece nacize bildiklerimden ve tecrübelerimden birşeyler vermek için yazıyorum umarım yanlış anlamazsın. ilk çalışman olduğu için amatörce olması normal. font seçimlerin çok kötü bir serif font kullanmışsın başka yerde sans serif kullanmışsın. Aynı türden kullanmaya özen göstersen iyi olur. ayrıca comic sans fontunu bırak tasarımda kullanmayı mümkünse bilgisayarından sil. sitenin arkaplanını böyle garip gradient yapma, o da çok amatörce gözüküyor. eğer hiç bir şey aklına gelmez ise bırak tek renk kalsın. fontları da bu kadar büyük kullanma bence. Siteye içerik bulamamışsın da yer doldurmak için büyük kullanmışsın gibi duruyor. Ayrıca sitede ki her alan hava da kalmış. ya bir alan içine al hepsini ya da bunlara uygun kendi içlerinden bir alana koy. kısacası ilk denemen olduğu için normal böyle hataları yapman. Devamlı çalışırsan çok daha iyilerini yaparsın. kolay gelsin

yorumunda yanlış anlaşılacak bişi yok ilk denemem olduğu için böyle bir yorum bekliyordum fakat senin tavsiyen nedir hangi fontları kullanmam lazım?

çalışman güzel geldi bana

teşekkür ederim

m_b_j_k

🌱Yeni Üye🌱
yorumunda yanlış anlaşılacak bişi yok ilk denemem olduğu için böyle bir yorum bekliyordum fakat senin tavsiyen nedir hangi fontları kullanmam lazım?

Bundan birkaç yıl öncesine kadar web tasarımı yapanlar font bakımından oldukça kısıtlı bir özgürlüğe sahipti. Web safe denilen her bilgisayarda bulunan fontlar vardır (Arial, Tahoma vb.) . Ama artık cufon, sifr veya webkit gibi artık her istediğin fontu kullanmanı sağlayan uygulamalar var(Tabii ki Türkçe karakterleri destekleyen bir font olmalı) . Senin tasarımın bir fotoğrafçı sitesi olacağı için ince fontlar kullanmanı tavsiye ederim. örnek vermek gerekirse Existence Light veya Champagne & Limousines gibi fontlar kullanabilirsin. Çünkü sanat, moda vb tarz sitelerde genellikle ince fontlar kullanılır. Tabii kural değil. Sadece başlıkları bu fontlar ile yapabilir alt metinleri tahoma yapabilirsin eğer istersen. best thin font diye google'da aratırsan sevebileceğin fontları bulursun. ayrıca eğer html kodlamasını da sen yapacaksan web-kit'i de googledan aratabilirsin.

irhmpdr

🌱Yeni Üye🌱
arka planı değiştir bence turkuaz rengi yaparsan daha hoş görünür

brkkrc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka planı değiştir bence turkuaz rengi yaparsan daha hoş görünür
öncelikle yorumun için teşekkür ederim tavsiyelere açığım dediğini deniyeceğim ama ben öğrenciyim siteyi deneme amaçlı yaptım yayına sokmıcam yorumlar için çok teşekkür ederim her türlü tavsiyeye açığım sizin deneyiminiz tecrubenizle bende deneyim katıcam

brkkrc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeni tasarımım bu nasıl??

bunu dreamweaver cs3 ile sadece div kullanarak yaptım yorumlarınızı bekliyorum
18351014804933525707610.jpg