Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Yerli Malı Dijital Baskı Makinası Olan TroyJet Hakkında Ne Düşünüyorsunuz??

Ahmetboylu

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bende troyjet xaar kafalı bir makina kullanıyorum ve bu tür sorunlar yaşamıyorum, en son 9 günlük bayram tatilinde makinamın solvent tablasına solventi sıkıp gittim ve 10. günde geldim ve baskımı yaptım bu 9 gün değil 30 günde olsa farketmez tek püf noktası 2-3 günde bir tablaya solvent ilave etmek(uçucu madde olduğu için) boyanın bayatlamasına gelince pek böyle bi sorun yaşamadım, ancak doğru olabilir ama buda makinayla alakalı bir sıkıntı değil.Ayrıca makineye iyi diyebiliyorum çünkü arkadaşımın bahsettiği sorunların birçoğu hatta hemen hemen hepsi kullanıcıdan kaynaklanan sorunlar, en basitinden kafaların beyaz çizgi ile basması oda sıcaklığıyla alakalı bi durum, eğer baskı yapacaksanız bütün ortam şartlarını makina yönünden olumlu hale getrmelisinizki baskı yapabilesiniz ben 2 yıldır troyjet kullanıyorum baskıyı yolluyorum ve odayı terk ediyorum hiçte arkadaşımın dediği sorunlarla karşılaşmıyorum, diğer iskelet aksamındaki sorunlara gelince, muhtemelen makina terazide değildir makinanın oturumu kusursuz olmalı, bunu basit bi su terazisi ile ayarlayabilirsin, makina malzemeyi itmiyor sorunu makina hiçbir zaman baskı için üretilmiş bi malzemeyi itmemezlik yapmıyor, diğer çadırcıdan alınmış malzemeler için buna sorun diyemeyiz çünkü o malzemeler başka standartlarda üretiliyor sonuçta çadırcıdaki her brandanın muadili olarak bi baskı brandası mevcut reklam malzemesi satan firmalarda, baskının solması makinayla alakalı değil baskı yapılan malzeme, montaj yeri, boya kalitesi ile alakalı bi durumdur bunu makinaya endekslemek çok saçma ve amatörce sonuçta diğer makinalarda fırça ile yapmıycak bu baskıyı teknoloji aynı sadece makyajı farklı Ben bu makinaya iyi hatta süper bile derim çünkü bana hiç sorun yaşatmadı ve hala 2 yıllık kafalarla bu makina fuara bile gider.Toprak Reklam

hikmet80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek sey soyluyorum gercekten super bır makıne troy jetın makınesı ben hıc bırsıkayetım yok bu konuda cokta memenun ben bu sektore fırcadan geldım ve hayatım reklamcılıkla gectı bu yuzden neyın ne oldugu azda olsun bılıyorum bu yuzden gerceten cok tskr ederım troy jet fırmasına benım gorusum ce yanı kısaca 10 numara oyle bır sorunu yok yanı bayat boya konusundada ben o sekılde sorun yasamadım sevgıler saygılar

AbduRRahmaN_60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar...
troyjetin boyalarında solmazlık garantisi veren var mı?
2 ya da 3 yıl,,

kokmayan boyası var mı acaba? troyjet'in???

Moderatör tarafında düzenlendi:

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
troyink 2 yıl acık alan dayanıklılı amerikan üretimi bir boyadır baskı kalitesi mükemmel cok parlak bi baskısı war solventin problemli olduğu renkleri(lila turuncu fıstık yeşili mor eflatun vs)bile çok iiyi basıyooo uygun sıcaklıkta xaar128 kafada bile hiç bir temizlik yapmadan dakikalarca baskı yapabilirsin ama malesef kokusuzu yok hatta öle bi kokusu warki adam bayıltan cinsten fiyatı piyasadaki boyalara göre pahalı ama yaptığı baskıları görünce insan fiyatını unutup gidiyoo:)

orange

🌱Yeni Üye🌱
şu anda bence çin malı makinalara 10 çeker bence baskı kalitesi ve teknik servis açısındanda ne olursa olsun türk malı en azından bir parçayı günlerce vaya aylarca beklemiyorsunuz o yüzden herkeze tavsiye ederim ben
de troy 210 var ve çok memnunum (Orange Digital)

aykquaker

🌱Yeni Üye🌱
agustos ayından beri troyjet kullanmaktayız...istanbul da servisi henüz olmamasına ragmen cok buyuk sorun yasamadım ve teknik sorunlarımız kısa sürede giderildi diyebilirim.

bencede ama sizin bu akın bey var ya beni deli ediyor. Müşteriye karşı konuşmalarına dikkat etmesi gerek. Onun Yüzünden Makinamı geri vermeyi bile düşündüm.

akın bey troyjetin olmazsa olmazlarından..:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

eraykantarci

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar **********adresinde istediğiniz tüm videolar var. biz makinemizin arızasından sonra troyjet250 almaya karar verdik ve bu hafta fuarda büyük ihtimal makineyi alacağız. Piyasadaki bir çok çin makinesinden daha kaliteli ve daha hızlı. zaten işin içindeyseniz ve makineler hakkında epey bir bilgiye sahipseniz karar vermeniz de çabul oluyor. Ayrıca makineyi alacağım firma çok dürüst ve düzgün adamlar. Tüm malzeme ihtiyacımı karşılıyolar. Tavsiye ederim...

AbduRRahmaN_60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bence fuarda baskının kalitesini görmemiz yetmiyor....
Fuarda makinalar yeni olduğu için kaliteli baskı yapıyor... Fuarda makinelerin baskıları çok kaliteli gösteriliyor...
Mesela fuarda makinenin baskılarını çok kaliteli gördüğümüz için almaya karar veriyoruz(tabi sermayemiz de varsa). ama 1-2 ay sonra makinenin kaliteli baskı vermediğini görüyoruz...
Yani demek istediğim bazı firmalar makineleri fuarda iyi gösteriyorlar ama satın aldığımız zamandan birkaç ay sonra da makine ya kaliteli baskı yapmıyor, ya boya kesiyor, ya çizik atıyor ya da arıza veriyor....

yalan mı doğru mu sizce???

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fuarda genelde sadece resim basıyorlar aslında kafaları ve makineleri zorlayan büyük ve koyu renk baskılar. ara renkleri elde etmek o ara renklerde çizgi oluşturmamaktır.

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
arkadaşlar istediğiniz işleri getirin basalım .5 ay önce makine kurduğumuz bir müşterimiz aynen şunu söyledi 42 mt *3mt tek parça baskı yaptım bir defa kesiklik ve problem çıkmadı dedi isteyenler ısparta ece reklama sorabilir saygılar

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
öncelikle bir konuyu aydınlatalım arkadaşlar ZXXXE adıyla yazan arkadaşım hangi boya kullanıyorsun bilmiyorum şu anda çünkü uzun zamandır benden troy boyası alınmıyor ve yaklaşık 1,5 yıldır 5,000 ytl borcun ödenmedi önce bunları yerine getir sonra sorunun olursa burdan yazabilirsin.Öyle şu olmadı bu olmadı gibi sözlerle iş olmuyor önce sorumluluğunu yap sendenbaşka varmı sorunu olan herkes yalanmı yazıyor buraya memnunuz derken troyjetten her şey doğru anlaşılsın lütfen bunu yazma ihtiyacı hissttim hepinize saygılar.

eraykantarci

🌱Yeni Üye🌱
320 troyjet makinam dün kuruldu. inanın kurulumu, programları, makine kullanımı çok basit. Biz yıllardır çin makineleriyle uğraşıp duruyormuşuz. Öyle bi rahat ettim ki keyfime diyecek yok. ayrıca çok hızlı 1 günde yapacağım baskıları 1öğleye kadar bitirdik ve diğer işlere fırsat kaldı. baskı süper kaliteli kesinlikle tavsiye ederim...

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar daha önce de yazdım bu konuyla ilgili. ama bir ara buradaki şifrem çalındı sanırım ve bikaç yere ipe sapa gelmez şeyler yazmışlar. ben onların kim olduğunu çok iyi biliyorum, şimdi burası yeri değil. konumuz başka...

4 aydır 320 ebadında xaar kafa troyjet kullanıyorum. boyaları yine belçika malı. tek bir şey söylemek istiyorum, adam gibi makine... başka hiçbir söze gerek yok. makine alacaksanız eğer, kalkıp da dünyanın parasını vermenize gerek yok. kullanımı da oldukça basit. zaten siz hiçbir şey bilmeseniz bile deneyimli servisi sayesinde 2-3 ay gibi kısa bir sürede kurdu olursunuz:)

ilgilenen arkadaşlar ayrıca özel mesaj atabilirler...

DOKTORAFACAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.atacanteknik.com
boyaların hepsi aynıdır sadece microsiemens(akışkanlık ) değerleri farklıdır . Türkiyede matbaa boyasına solvent karıştırıp satanlar var aman dikkat edin kaliteli boya ürünü satan firmalradan temin edin elinde çanta ile dolaşan adamlar cıktı son zamanlarda . birgün kapınızı çalcaktır.. Yakında solvent boya TEST cihazı geliyor Türkiyeye bu sorunu bi nebze ortadan kaldıracaktır.

egevatansever25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
troyjet sanayi tipi bi makina encoder seriti yok bu cok iyi cunku arısalar hep ondan olur

o makina sorun cıkarmas cok hıslıdır ama özen istiyo baskıda işi bilemk gerekiyo boya kısmına gelince

yeni bi boya var PİNK VHİTE ben zaar ve sikoda denedin bence onu kullan asırı kaliteli sorunsuz canlı sindilik ucus tutulunca pahalancaktır emin ol

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
troyjet sanayi tipi bi makina encoder seriti yok bu cok iyi cunku arısalar hep ondan olur

o makina sorun cıkarmas cok hıslıdır ama özen istiyo baskıda işi bilemk gerekiyo boya kısmına gelince

yeni bi boya var PİNK VHİTE ben zaar ve sikoda denedin bence onu kullan asırı kaliteli sorunsuz canlı sindilik ucus tutulunca pahalancaktır emin ol

Encoder şeridi yok ise manyetik encoder sistemi vardır ..

Encoderin varlığı yokluğundan daha yararlıdır...

PİNK VHİTE 2 yıldır zaten bu piyasada mevcuttu. Samsuna yeni gelmiş olabilir...

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
evet arkadaşlar vedat kardeşimiz epeyce sallamış öncelikle istediği parçayı bedava almak istiyor varmı böyle bir şey.Adem konusuna gelince biz makineyi kontrol etmek ve bakım yapmak için kaç defa gittik fakat bi şekilde vedat bey bizimle ilgilenmedi işim var dedi kapıyı suratımıza kapattı.Telefon ettik sorunun varmı diye yok dedi yazılı faks çektik sorujn varsa lütfen belirtin diye maalesef buda yok.Adem teknik servis olarak senin işini görüyormu olay bu sana ne mühendis mi yada başka bi şeymi.Senin reklamcılık yapman için yada operatörlük yapman için mesleki yeterliliğin varmı bunu da konuşalım.Ayrıca şu anda 85 adet TROYJET makine çalışıyor senden başka varmı şikayeti olan.Millet bozuk maine ilemi baskı yapıyor yani.Lütfen arkadaşlar bazı şeyleri yazarken iyi düşünelim
tekrar altını çiziyorum parça ücreti intendi diye bunlar yazılıyor ne yapacaktık hayrımıza parçamı vereceğiz sana bedava.Sorusu olan varsa beni arayabilir.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
TROYJET BENCEDE BEŞ PARA ETMEZ ÇOK İYİ DİYENLERİN HEPSİ YALAN SÖYLÜYOR
TROYJET 'E SİZDE KANMAYIN SAKIN
İLK YAKLAŞIMLARI HARİKA PEKİ SONRASINDA VALLAHİ TANIMIYORLAR
slm arkadaşlar ben yaklaşık 2 senedir troyjet olan makineyi kullanıyorum ( baskı makinesi denirse) ..... ? servismiş yedek parçaymış hepsi hikaye bana 2 aydır arkadaki boya tankını gönderemediler servis derseniz makineyi aldım alallı 1 kişi gelişpte derdin sorunun varmı demedi bunlar makineyi satana kadar ilgileniyorlar ondan sonrasımı İŞİNİZ ALLAHA KALMIŞ
teknik servis istememe rağmen teknik servis getirtemedim
Ankradaki adem denen arkadaşI TEKNİK SERVİS YAPTILAR bi sorun bakalım bu makineyi tamir edecek kadar bilgisi ve herşeden önce TEKNİKERLİK TEKNİSYENLİK MESLEKİ YETERLİLİK MÜHENDİSLİK gibi belgeleri varmıymış
İşte övdüğünüz bu TROYJET denen makinenin sahipleri biraz daha cebimize fazla para girsin diye konuya vakıf olmayan insanları teknik servis yapıyorlar
BEN Bİ HATA YAPTIM GİTTİM TROYJET ALDIM
SİZDE BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN YERLİ İMALATMIŞ
BUNLARIN YERLİ DEDİĞİ İMALATLARI YERİN DİBİNE BATSIN
DAHA GENİŞ BİLGİ ALMAK İSTEYEN OLURSA ARASIN
************* İSMİM VEDAT
VALLAHİ BU TROYJET REKLAMCILIKTAN BIKTIRDI

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 iletişim bilgileri vermek yasak.

troyjet dijital baskı makinelerinden memnun olmayanı ilk defa görüyorum.

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 iletişim bilgileri vermek yasak.

troyjet dijital baskı makinelerinden memnun olmayanı ilk defa görüyorum.

ben bu sitede daha önce de 1 veya 2 kişi gördüğümü hatırlıyorum aldıkları Troy makinelerden şikayetleri olan ama bunu Troyjet kötü markadır diye yorumlamıyorum. Zira okuduğum olumlu yorumlar, olumsuz yorumlardan çok daha fazlaydı. En pahalı makinelerde bile satılan yüzlercesi içerisinde birkaç tane sorunlu makine çıkabilir, insan yapımı neticede.

yaşanan kötü bir tecrübeyi bir firmanın tamamına mal etmeden önce daha aklı selim düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim.