Ahmetboylu
🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bende troyjet xaar kafalı bir makina kullanıyorum ve bu tür sorunlar yaşamıyorum, en son 9 günlük bayram tatilinde makinamın solvent tablasına solventi sıkıp gittim ve 10. günde geldim ve baskımı yaptım bu 9 gün değil 30 günde olsa farketmez tek püf noktası 2-3 günde bir tablaya solvent ilave etmek(uçucu madde olduğu için) boyanın bayatlamasına gelince pek böyle bi sorun yaşamadım, ancak doğru olabilir ama buda makinayla alakalı bir sıkıntı değil.Ayrıca makineye iyi diyebiliyorum çünkü arkadaşımın bahsettiği sorunların birçoğu hatta hemen hemen hepsi kullanıcıdan kaynaklanan sorunlar, en basitinden kafaların beyaz çizgi ile basması oda sıcaklığıyla alakalı bi durum, eğer baskı yapacaksanız bütün ortam şartlarını makina yönünden olumlu hale getrmelisinizki baskı yapabilesiniz ben 2 yıldır troyjet kullanıyorum baskıyı yolluyorum ve odayı terk ediyorum hiçte arkadaşımın dediği sorunlarla karşılaşmıyorum, diğer iskelet aksamındaki sorunlara gelince, muhtemelen makina terazide değildir makinanın oturumu kusursuz olmalı, bunu basit bi su terazisi ile ayarlayabilirsin, makina malzemeyi itmiyor sorunu makina hiçbir zaman baskı için üretilmiş bi malzemeyi itmemezlik yapmıyor, diğer çadırcıdan alınmış malzemeler için buna sorun diyemeyiz çünkü o malzemeler başka standartlarda üretiliyor sonuçta çadırcıdaki her brandanın muadili olarak bi baskı brandası mevcut reklam malzemesi satan firmalarda, baskının solması makinayla alakalı değil baskı yapılan malzeme, montaj yeri, boya kalitesi ile alakalı bi durumdur bunu makinaya endekslemek çok saçma ve amatörce sonuçta diğer makinalarda fırça ile yapmıycak bu baskıyı teknoloji aynı sadece makyajı farklı Ben bu makinaya iyi hatta süper bile derim çünkü bana hiç sorun yaşatmadı ve hala 2 yıllık kafalarla bu makina fuara bile gider.Toprak Reklam