Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllistratör vb...

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar İllistratör, İndesing gibi programları kullanıyorum, 1000 tl ile 1400 tl arasında bir toplama pc bilgisayar (monitörüm var) alacağım, şu an adobe cs3 ve XP kullanıyorum. Yenisini alınca windows 7 kullanacağım ve cs4 kuracağım. Adobe programlarını sorunsuz ve hızlı çalıştırmasını istiyorum. Çünkü aynı anda adobe illistratör, photoshop ve indesing neredeyseçalıştığım her zaman açık kalmak durumunda. 64 bit olması çok etkiliyormu? Windows 7 ve cs4 nasıl çalışıyor tavsiye edermisiniz? Bunun için nasıl bir bilgisayar önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Biraz sorularım fazla oldu galiba ama en azından cevaplayabildiğiniz sorular olursa sevinirim.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
konunuzu yanlış başlık altında açmışsınız doğru başlık altında açarsanız yardımcı olacak arkadaşlarımız mutlaka vardır (çünkü bu başlık altında sadece illustrator bilenler bakar öyle anlaşılıyor çünkü doğru başlık eğer yanılmıyorsam bilgisayar donanım olacak)

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Doğru diyorsun martin bey. Herkesin fikri değerlidir tabiki ama ben birazda adobe programlarını kullananların fikirlerini almak istedim. Çünkü bende adobe kullanıyorum. Daha faydalı olur diye düşündüm.

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bekliyorum arkadaşlar, alıp pişman olmak istemiyorum

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İşlemci:
Anakart:
Sabit Disk:
Ekran Kartı:
Ses Kartı:
Kasa:
DVD: