Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllüstrasyon Hakkında Bilgi

emrefener10

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle herkese merhaba. İsmim Emre. İllüstrasyon hakkında bir kaç sorum olacaktı, önemseyip cevaplarsanız çok sevinirim.

Öncelikle şunu söyleyeyim aslında illüstrasyonla ilgili hiç bir deneyimim yok sayılır, el çizimlerim haricinde. Ama artık bende biraz dijital ortama kaymayı düşünüyorum. Hem çağımız gereği hemde merakım yüzünden :smile:

İnternette sürekli takip ettiğim siteler var. Bu sitelere baktığım zaman illüstrasyon konusunda çok hoşuma giden çalışmalar yapıyorlar. Ve bunları dijital ortamda yaptıkları için bendede bir merak oluştu. Acaba bende yapabilirmiyim ? Sonra biraz araştırdım ve bu siteyi buldum, herhalde yardımcı olacak birileri çıkar. Zaten çok bişey istemiyorum sadece yol gösterebilecek birileri lazım.

Ben şimdi sizlere Sam Brewster'in çalışmalarından bir örnek sunayım;

BA14_724.jpg

Birde 1horsetown adlı siteden çok hoşuma giden bir örnek sunayım;

PeachyKeen-EP-cover.jpg

Evet arkadaşlar şimdi sorum şu;

bu gördüğünüz tarzdaki resimleri hani programla yada programlarla yapabilirim. Sadece Adobe İllüstrator işimi görürmü?

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Sadece adobe illustrator ve iyi bir tablet size yetecektir.

emrefener10

🌱Yeni Üye🌱
Sadece adobe illustrator ve iyi bir tablet size yetecektir.

demek tablet lazım birde, hmm. Aslında doğru tabletle çalışmak normal bilgisyarda çalışmaktan daha kolay gelebilir bana sonuçta daha öncedende elimle çizim yapıyordum. Teşekkürler.

Peki sizce başlangıç olarak hangi İllustrator sürümünü kullanmaya başlayayım ?

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cs5 kullanmaya başla zaten diğer sürümler arasında pek fark yok cs3 cs4 cs5 kullandım ama cs6 nasıl bilmem cs5 den başla

pathfinders

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafink in dediği gibi sadece illustrator ve tablet yeterli, ama photoshop la da yaptığın çalışmaları daha da güzel hale getirebilirsin.