Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illüstrasyon şarap bardağı denemem

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu alanda ilk denemem :angel: yanlışlarımı görmem açısından paylaştım devam etmelimiyim yoksa yol yakınken vazgeçeyim mi :D yere oturan kısımda hatalar var ama ne kadar denesemde yapamadım bu kadar oldu anca onu da belirteyim :(
Photoshop 7.0 da yapılmıştır
Süre 2 sa.
Değerli yorumlarınıza...

arapbarda.jpg

Son düzenleme:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fena görünmüyor:) Ellerine sağlık ilk olmasına rağmen güzel,denemeye devam.

enesyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu alanda ilk denemem :angel: yanlışlarımı görmem açısından paylaştım devam etmelimiyim yoksa yol yakınken vazgeçeyim mi :D yere oturan kısımda hatalar var ama ne kadar denesemde yapamadım bu kadar oldu anca onu da belirteyim :(
Photoshop 7.0 da yapılmıştır
Süre 2 sa.
Değerli yorumlarınıza...

arapbarda.jpg

güzel çalışma ama photoshop 7 varmı hala :D bu yılın sonlarında Cs5 çıkcak diye duydum :rofl::angel:

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Cs2 Cs3 te var bende ama 7den kopamadım hala nedense :D
Teşekkürler..

ruzgar1181

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel ama..

gölge cok keskın mı olmus? fazla diil gölge orantılı ancak sankı bardagın dibinede düşmeliymiş gibi sanki. erken kesmıssın golgeyı. devam etmelısın.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel ilk denme için durmak yok devam bardağın sol tarafındaki karartı biraz fazlamı ?

evet diğerine göre çok az fazla kaçmış :) teşekkür ediyorum yorumunuz için..

İlk çalışmaya göre başarılı olmuş tebrik ederim, çalışmalarının devamını bekleriz:wink:

Devam etmeyi düşünüyorum çünkü yaparken çok eğlendim :) Çok teşekkürler ilginize..
gölge cok keskın mı olmus? fazla diil gölge orantılı ancak sankı bardagın dibinede düşmeliymiş gibi sanki. erken kesmıssın golgeyı. devam etmelısın.

hımm evet dediğiniz gibi olabilirmiş bidahaki sefere dikkat ederim..İlginize teşekkürler..

oguzurcan

🌱Yeni Üye🌱
sert olmus sap ama ılk calısma ıcın hoş...Bıraz daha yumusatabılırdın.Golgenın eksenını bıraz daha sılık yapabılırdın. Basarılar dılerım

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Eline sağlık gerçekten çok güzel. Evet seninde dediğin gibi yansıma hatalı :)Bunu yapamamanın nedeni ayna aksi olarak yansıma vermiş olman. Eğer düz bir şekilde aşağıya indirip üst kısmı silsen daha gerçekçi dururdu.

dy7tf.jpg

mamican

🌱Yeni Üye🌱
nilgün tutulacak kısım biraz uzun olmuş ince olduğu için çalışmanın şıklığını biraz kaçırmış
ama ilke göre çok iyi ellerine sağlık iyi çalışmalar dilerim

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende yansıma konusunda eleştiri haricinde bir aksaklık görememiştim, benden önce düzelten olmuş. Tebrikler güzel bir çalışma olmuş.

Sitede özel mesaj özelliği kaldırıldığı için burada sormak zorundayım. Nilgün Edirnede öğrenci olduğunu belirtmişsin, edirnede ya da çevre illerinde grafik tasarım kursu veren kurum var mı bildiğin ben araştırdım ama bulamadım.