Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illüstrasyonlarımdan örnekler

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende çalışmaları beğendim....Başarılar dilerim arkadaşa..
Ve bi rica olcak illüstrasyonla ilgilenmek istiyorum ve bunu her defasında sile getiriyorum getiricemde üstüne basa basa bağırıcam :)
*Aslında bu bilen e birikimi olan arkadaşlardan,abi ve ablalarımda bi ricadır...
Ben bi ders istiyorum illüstrayonda lütfen bi tanecik anlatımlı ders koyun ne nedir_? diee yada varsa yararlanabilceğim bi link lütfen... Daha fazla sesim çıkmıcak hastayım zaten şu sıralar :)
Kolay gelsin...Heppinize ii forumlar diliyorum...
***Umarım yanlış bi ithamda bulunmamışımdır.bulunduysam özür dilerim.

jokernel

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
jokernel.deviantart.com
Bende çalışmaları beğendim....Başarılar dilerim arkadaşa..
Ve bi rica olcak illüstrasyonla ilgilenmek istiyorum ve bunu her defasında sile getiriyorum getiricemde üstüne basa basa bağırıcam :)
*Aslında bu bilen e birikimi olan arkadaşlardan,abi ve ablalarımda bi ricadır...
Ben bi ders istiyorum illüstrayonda lütfen bi tanecik anlatımlı ders koyun ne nedir_? diee yada varsa yararlanabilceğim bi link lütfen... Daha fazla sesim çıkmıcak hastayım zaten şu sıralar :)
Kolay gelsin...Heppinize ii forumlar diliyorum...
***Umarım yanlış bi ithamda bulunmamışımdır.bulunduysam özür dilerim.

öncelikle adobe illustrator cs3 ü bilgisayarına indir google da ara full illst... diye çıkar sonuç.

sonrada youtube dan yada adobe forumlarından illustratorun anlatımlarını bulabilrsn

yazı olarak video olarak ingilizcen varsa ses dosyası bile işini görür ;)

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok tşk ederim bilgi için ii forumlar hoşçakalın...

eralp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eryaman.biz
bazıları gerçekten başarılı. dedikleri gibi arkadaşların da biraz üzerinde çalışılması gerekenler var... başarılar diliyorum

purki

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler..

sihirlicizgiler

🌱Yeni Üye🌱
selam,bence illustrator de live in trace yontemini kullanırsanız hiç ugraşmadan vektorel goruntulere ulasabilirsiniz,siteme illustrasyonlarımı eklicem,bakmak istereseniz ****************

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
selam,bence illustrator de live in trace yontemini kullanırsanız hiç ugraşmadan vektorel goruntulere ulasabilirsiniz,siteme illustrasyonlarımı eklicem,bakmak istereseniz ****************

2 topikte reklam yaptığı için uzaklaştırılmıştır
bu arada trace bazı yerlerde kullanılır ama çizmek yetenek ister

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çizimlerin gerçek duruşları yansıtıyo fakat bazıalrında burun ve gözler için biraz daha özen göstermen gerekiyo, bu aşamaya kadar gelmiş biri olarak daha iyisini yapmak çok ta zor olmasa gerek.İyi çalışmalar.

burcusen

🌱Yeni Üye🌱
walla iyi çalışma bunlar bende yapmak çok isterdim. :sad:

Moderatör tarafında düzenlendi: