Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustration 1.2.0

sezbladex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaş programı tanımanız için açtım Biraz evrensel olup diğer gelişmelerdende haber olalım istedim isteyen olursa özel msj atsın full olarak elimde var

https://www.youtube.com/watch?v=poO-8GfZMmU&feature=grec_index

IllustStudio uzmanları başlayanlar için kullanıcıların geniş ihtiyaçlarına yanıt veren bir örnek oluşturma aracıdır. O kalem tablet ve anlamlı Fırça Araçlar performansını en üst düzeye çıkarmak Kalem Araçlar vererek çizimler çizim konfor sağlamaya odaklanır. Kullanıcıların G kalem, yuvarlak kalem ve benzeri gibi 12 farklı kalem çeşitleri, kullanmak istediğiniz kalem seçebilirsiniz. IllustStudio, "Vektör Harita Teknolojisi" ve kalem baskı fonksiyonları Celsys özgün teknoloji ile doğal ve yumuşak kalem darbeleri ifade edebilirim. Kullanıcıların görüntü çözünürlükleri ve ölçek görüntüleri değiştirmek bile, IllustStudio vektör formatında cevap vererek onun çizgi kalitesi koruyabilirsiniz. Ayrıca, Su Renk Araçları gibi çeşitli anlatım Fırça Araçları, Hava Fırçalar, ve Fude Kalemler hassas renk değişiklikleri yeteneğine sahiptir. Kullanıcı arayüzü kullanıcının çalışma tarzı bağlı olarak, özelleştirilebilir
Boya Aracı
Kullanıcıların kroki katmanları gibi katmanları, ifade eder, ve "Kırpma Klasör Fonksiyon" Layer Fonksiyon Yönlendiren "etkili boya - boyama sivri alanlarda kapalı alanlarda saklanıp
Kontur Line Aracı
Kullanıcıların kolayca resim alanlarına göre gölge resimler yumuşak geçişler ile renkli çizgilerle kapalı olabilir. Sonuç olarak, onlar boyutlu şekiller üretebilir
Çeşitli Fırça Araçları
llustStudio "Pen Tool" doğal kalem darbeleri gerçekleştiren ve "Brush Tools" çeşitli ifadeleri sağlayan ile kullanıcının resim iş akışını destekler. "Pattern Brush Araçlar" kullanarak, kullanıcılar biriyle inme sembol ve desenler ifade edebilir
Cetvel Araçları
IllustStudio kullanıcılar açısından geçmiş ve bir "Radyal Line Cetveli" eylem görüntüleri ve tasarımlar için uygun çizmek sağlayan bir "Perspektif Cetveli" vardır