Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator cs5 Sorunu

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Elimdeki ai cs5'de garip şeyler oluyor; Sizde de aynı durum var mı bilmek isterim.

Öncelikle çok fazla noktadan oluşan nesnelerde ve de patfinderle oynanmış nesnelerde garip hatalar alıyorum.

Örneğin Ülkerin meşhur logosunu indirdim (logoyu beyaz solid kullanmam gerekiyordu) Orjinalinde beyaz kalan yerleri patfinderle yok edip geri kalan yerleri beyaza boyadım.

Ve bu logoyu ister hareket ettireyim ister büyültüp küçülteyim her defasında bozuluyor. Ya sonradan oluşturduğum boşluk kapanıyor yada bölünüyor pathler bozuluyor. Hani Corel'den aiye sürükle bırakla bir yazı aldığımızda nasıl bozuluyorsa aynen öyle.

Özellikle küçük nesnelerde hizalama yapamıyor yapsada yanlış yapıyor. Sanki bir gride yada başka bir şeye yapışmak ister gibi davranıyor nesneler. Ama hiç bir snap özelliği açık değil.

Özellikle viewden ve propertiesden tüm özellikleri kontrol ettim ama işin içinden çıkamadım. Ama bu anlattıklarım her şeyde olmuyor. Daha çok küçük ve karmaşık parçalarda oluyor.

Ya bu sürüm (beta) bozuk yada henüz keşfetmediğim yeni özellikler eklenmiş.

Kontrol eder ve dönerseniz. Sevinirim kolay gelsin.